Oldal kiválasztása

"ŠE VEDNO JE ŽIVA!" - PRESENETLJIVA FOTOGRAFIJA PRINCESE DIANE KROŽI PO SPLETU

Minilo je 27 let, odkar je umrla kraljica ljudskih src ... A mnogi bi radi verjeli, da je princesa Diana še vedno živa.

Od smrti princese Diane je minilo 27 let, vendar spomin nanjo ne bledi, prav tako pa tudi ne teorije zarote, ki obkrožajo tragedijo. Številni bi radi verjeli, da se usodna nesreča v Parizu nikoli ni zgodila in da je kraljica ljudskih src živa in zdrava, le da se skriva pred svetom. Razumljivo je, da mnogi o tem fantazirajo, saj so Diano ljubili milijoni, vendar v srcu vedo, da pokojna princesa ni živa. Vendar pa je javnost zdaj razburkala fotografija, ki namiguje, da je Diana živa …

Je princesa Diana živa?
V današnjem svetu, zlasti v dobi umetne inteligence, ni podobe, s katero ne bi bilo mogoče manipulirati. Zato ne moremo verjeti vsemu, kar vidimo, tudi če je skoraj blizu resničnosti. Prav takšna je podoba princese Diane, ki zdaj kroži po internetu. Ni prirejena, vendar je videti, kot da je bila leta 2024 fotografirana pred restavracijo. Gre za restavracijo Le Caprice v Londonu, ki je priljubljeno mesto zvezdnikov iz A-liste. Ali je bila … Da, lokal je bil med izbruhom koronavirusa zaprt, a fotografija Diane, ki ga zapušča, še vedno kroži po spletu.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Dejansko se je ta trenutek res zgodil, vendar ne leta 2024, temveč pred tridesetimi leti. Vendar je fotografija, ki zdaj kroži po omrežju TikTok, premamila veliko ljudi, saj jo je v samo nekaj dneh všečkalo 800.000 ljudi, komentiralo pa skoraj 10.000.

Še vedno je živa! Diana je živa!
– so se glasili komentarji, a žal ni tako …