Oldal kiválasztása

NEVERJETNO: 3-LETNICO NAJDLI MRTVO, KI SE JE OKREPALA ZA OČETOVO ODEJCO

Očeta je zelo pogrešal, zato je objel njegovo odejo.

Skrivnost obkroža smrt triletne deklice, ki jo je mama našla na kavču objemajočo očetovo odejico. Smrt Medine Al-Kathiri ostaja nepojasnjena, mrliški oglednik pa je zapisal “nenadna, nepojasnjena smrt v otroštvu”.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Srčna mama jo je opisala kot „skrbno in nežno”
dekle, ki je bilo „polno sreče”. Punčka je bila nemirna spalka, pogosto je hotela spati v dnevni sobi z očetovo odejico. Zelo je pogrešal očeta, ki je v priporu.

Mati je zaman klicala punčko, ko se ji je približala, je ugotovila, da je njeno telo hladno in že pomodrelo. Takoj je obvestil rešilca. Reševalci za malčka niso mogli več storiti ničesar, razglasili so ga za mrtvega.

„Bil je tako tih, tako skrben, tako nežen, poln sreče in veselja. Vedno je bil nasmejan, vedno se je hihital. Z njim je bilo v veselje in vsi ga zelo pogrešamo.”

Pred smrtjo se je Medina še vedno igral s svojima sestrama, nato pa se je ulegel na kavč v svoji pižami Frozen, zavit v očetov kariran pled. Njegova mati ni videla na njem nič nenavadnega.

“Šla sem v Medino in položila roke nanjo in takoj sem vedela, da je nekaj narobe, ker se je počutila trdo. Spomnim se, da sem z nje slekla odejo in bila je povsod modra” – je na sodišču čustveno povedala njena mati.
„Takoj sem stekla po svoj telefon, nisem vedela, da si nisem mogla pomagati, da ne bi kričala na pomoč in samo ponavljala ‘prosim, nekdo naj pomaga, da je moj otrok mrtev’.