Oldal kiválasztása

ŽIVI NOSTRADAMUS NAPOVEDUJE SP: ONI BODO V FINALU!

Čez dva dni, 20. novembra, se začenja svetovno prvenstvo v nogometu v Katarju in vsi nestrpno čakajo, kdo bo končni zmagovalec turnirja. Po "živem Nostradamusu" imamo, kdo bo v finalu.

Svetovno prvenstvo v nogometu 2022 se bo začelo 20. novembra z uvodno tekmo med Katarjem in Ekvadorjem. Seveda, kot običajno, vsi poskušajo uganiti končnega zmagovalca pred turnirjem. Vendar je človeku, ki živi v Braziliji, Athosu Salomeju, res vredno prisluhniti. Athosa pogosto imenujejo tudi “živi Nostradamus”, saj je pred tem napovedal izbruh epidemije koronavirusa in drugo svetovno vojno. tudi smrt britanske kraljice Elizabete.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

V epizodi Simpsonovih iz leta 2011 Homer Simpson rešuje križanko in ena od rešitev pravi “Brazilija, šestkratni prvak”, ne omenja pa tega v Katarju
– je poudaril Athos Salomé v intervjuju, objavljenem v Daily Star. Torej Brazilci zdaj ne zmagujejo! Brazilec je dejal, da bo po analizi učenja kabale leta 2022 prvih pet držav Anglija, Argentina, Belgija, Brazilija in Francija, v finalu pa se bosta pomerili Argentina in Francija.

Državi sta se srečali med najboljših 16 pred štirimi leti v Rusiji, ko so Francozi v eni najboljših tekem turnirja premagali Lionela Messija s 4:3.