Oldal kiválasztása

RESNIČNA SUPERBOMBA: VOJVODINJA CATHERINE VLADALA NA RDEČI PREPROGI

Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta se udeležila premiere novega filma Toma Cruisa, Catherine pa je bila videti kot prava hollywoodska diva.

Meghan Markle se že leta bori, da bi jo videli v luči prave hollywoodske atrakcije, vendar ji tega ni uspelo doseči ne kot igralki, ne kot članici britanske kraljeve družine, ne kot škandalozni junakinji. Po drugi strani pa je njena svakinja Catherine vladala na rdeči preprogi vsakič, ko se je udeležila filmskega dogodka. V četrtek zvečer sta se vojvoda in vojvodinja Cambriška udeležila londonske premiere filma Top Gun: Maverick in hollywoodski zvezdniki se niso zdeli nič večji od vojvodinje.

Catherine je nosila oprijeto obleko Roland Mouret, ki je poudarila njeno brezhibno postavo, zato ni čudno, da se je Tom Cruise sukal okoli nje kot navdušen kuža.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

A ne le da je bila videti fantastično, v filmskem okolju se je gibala tako naravno, da je bila zaradi svoje samozavesti videti še bolj seksi. Njena pokojna tašča Diana je bila na primer, čeprav je več snemala z zvezdniki, vedno videti živčna in sramežljiva. Njeni prijatelji so v zadnjih letih večkrat potrdili, da valižanska princesa ni marala hrupa in pompa, čeprav je znala nadzorovati medije kot nihče drug.