Oldal kiválasztása

REŠILCI SO ODHITELI V BOLNIŠNICO S HUDO OPEČENIM TV ZVEZDOM

Med montažo je zagorel eden od njegovih starodobnikov. Priljubljenega zvezdnika so v grozljivem stanju odpeljali v bolnišnico in delajo vse za njegovo okrevanje.

Ameriški televizijski zvezdnik Jay Leno je utrpel resne opekline in so ga morali operirati, je v sredo povedal eden od njegovih zdravnikov.

Jaya Lena, nekdanjega voditelja kultne ameriške televizijske oddaje Tonight Show, so morali odpeljati v bolnišnico, potem ko je med sestavljanjem zagorel eden od njegovih starodobnikov.

Zvezdniški voditelj je prejšnji vikend utrpel opekline druge in tretje stopnje po obrazu, rokah in prsih. Njegov zdravnik Peter H. Grossman je dejal, da ima Leno globlje rane na obrazu, ki vzbujajo nekaj skrbi, a da je na splošno v dobrem stanju. Grossman je še povedal, da Leno čaka še ena operacija, ki bo izvedena ta teden.

ilustracija
Fotó: piixabay.com

Leno je sam dejal, da ima resne poškodbe, a “bo spet na nogah čez teden ali dva.”

“Moral sem mu povedati, da se mora malo vrniti in se zavedati, da bo potreben čas, da si opomore” – se je na besede voditelja odzval Grossman.

Jay Leno, 72, zbira starodobne avtomobile. Na filmskih platnih je od leta 1976. Več kot 20 let je vodil The Tonight Show na NBC.