Oldal kiválasztása

PRINCESA CATHERINE V SPOMIN NA KRALJICO NAREDILA SOLZOGAJOČO STVAR

Waleška princesa je naredila nekaj, kar je ganilo vse. Pred kratkim je skupaj z možem Williamom obiskala grad Sandrignham

Kraljica Elizabeta II. je umrla v starosti 96 let v gradu Balmoral na Škotskem. Od takrat so tajge kraljeve družine komajda mogle počivati v svoji žalosti, saj so bile poklicane k dolžnosti, na katero so prisegle.

Pred očmi žalujoče množice je bil prebit led med princem Williamom in njegovim mlajšim bratom Harryjem. A od takrat je gneča pred najpomembnejšimi gradovi nenehno velika, saj se želi vsak s šopkom rož ali plišečkom pokloniti spominu na kraljico.

Princesa Catherine je pred dnevi obiskala grad Sandrignham, kjer so se zbrali tudi žalujoči. V množici je skoraj takoj zagledal osemletno punčko, ki je v roki stiskala plišastega korgija.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ganljiv prizor je bil tudi posnet, ko je zdaj valižanska princesa stopila do šolarke in njenih prijateljev, nato pa se z njimi zapletla v pogovor. Izkazalo se je, da je deklici ime Erzsébet in imela je čast, da ji je Catherine dovolila, da osebno postavi igračo corgi na cvetlično preprogo v čast kraljice – poroča Daily Mail.

Vesela punčka se je velikega srečanja pozneje spominjala takole: “Šla sem z njim odlagat rože in korgije. Vprašala je: »Kaj misliš, kam naj postavimo rože?«, jaz pa sem rekla: »Postavimo jih tja«.

Direktor Elizabeth, Gregory Hill, je dodal: “Elizabeth je bila navdušena, jokala je solze veselja, da je bila izbrana. To je bila neverjetna priložnost zanj.”