Oldal kiválasztása

Posadka je bila že odpuščena, Harry in Meghan pa bi lahko za vedno odšli

38 letna nekdanja igralka in njen mož princ Harry morda nikoli ne bosta živela v Veliki Britaniji.

Osebje princa Harryja in Maghan Markle Frogmore je bilo odpuščeno. Novica je začela ugibati, da se bo par princa Sussexa naselil v Kanadi in se po Megxitu nikoli več ne vrne v Združeno kraljestvo – piše Daily Mail.

Glede na vire je bilo osebje že odposlano, domačinka in gospodinja pa sta delala na drugem položaju v kraljičini gospodinjstvu. Toda kuharji, služkinje in drugi niso več potrebni.

“Frogmore Cottage ima tam ves čas osebje, tudi služkinjo in gospodinjsko pomočnico. Ostali delajo, ko jih potrebuješ. Toda zaposlenim so že ponudili druge zaposlitvene možnosti v Buckinghamski palači„ – je razkril notranji sodelavec.

Fotó: pixabay.com

Meghan Markle in princ Harry se zelo trudita, da bi se takoj po napovedi v sredo oddaljili od britanske kraljeve družine in se preselili v Kanado. Njihova napoved, da želijo biti neodvisni od Buckinghamske palače, so njihove obveznosti povzročile ogromno ogorčenja. II. Tudi Elizabeth se je popolnoma razjezila, da o njihovih načrtih ni bila predhodno obveščena. In vojvoda od Sussexa se še vedno bori, da bi se ločil od vladajoče družine, medtem ko sta njegova žena in osemmesečni sin Archie že dlje časa v Kanadi, čeprav se je v severnoameriški državi govorilo, da je dobrodošel gost. .

Na kraljevem dvoru so že govorice, da se vojvoda Sussex v prihodnosti morda vrne, da bi opravljal nekatere kraljeve naloge, vendar se njegova žena Meghan Markle ne bo nikoli vrnila iz Kanade v Veliko Britanijo.

Mimogrede, Harry je imel svojo prvo kraljevsko dolžnost od škandalozne napovedi v četrtek. Ko so jo na prireditvi v svetovnem pokalu v ragbiju vprašali, kako napredujejo pogovori s kraljico in princem Charlesom in Williamom, se je v obraz novinarjev preprosto nasmejala.