Oldal kiválasztása

POČAKAJTE: VAŠ ASCENDENT VPLIVA NA VAŠE FINANCE

Ugotovite, kateri je vaš ascendent! To je pomembno, če želite vedeti, kako upravljati svoj denar!

Pri izračunu osebnega horoskopa je pomembno, da poznate svoj ascendent, saj ne gre le za Sončevo znamenje, ki prevladuje v trenutku vašega rojstva. Če poznate natančen čas in kraj rojstva, lažje razumete svoj finančni položaj. Zlasti v drugi polovici življenja postane vaš Ascendent prevladujoč na skoraj vseh področjih. Zdaj se lahko seznanite z razmerjem denarja.

Oven
Če imate ascendent v Ovnu, je vaš odnos do življenja zelo dober, samouresničitev za vas ni problem. Pridobivanje denarja je za vas zavestno in zelo odločno dejanje. Zaslužite si denar! Usmerjeni ste v uspeh in odkrito govorite o tem, koliko je vaše delo vredno. Pazite le, da ne postanete preveč pohlepni!

Bik
Imate talent za služenje denarja. Iz vsega lahko naredite bogastvo. Ko gre za denar, imate dobre instinkte: ne glede na to, ali gre za naložbo, posel ali ustvarjalno prizadevanje, veste, kaj je vredno storiti. Ste realist in vaše ideje je enostavno uresničiti. In niste tisti, ki bi zamudili denar, niste tisti, ki bi delali zastonj.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Dvojčki
Ste dober sogovornik, družabni, radi potujete in morda celo trgujete. Denar običajno prihaja prek vaših odnosov. Vendar pa morate biti previdni, da ne zapravljate denarja. V nasprotnem primeru se lahko znajdete v situaciji, ko še ni konec meseca.

Rak
Zelo dobro znate razporejati denar. Tudi če vaši prihodki niso visoki. Vedno imate toliko, kolikor potrebujete, in ste precej radodarni, kadar lahko. Ste med najbolj nadarjenimi, ko gre za upravljanje z denarjem. Vaše psihološke sposobnosti se vam splača izkoristiti, če se odločite za poklic pomočnika, ste povsem prepričani, da boste živeli v izobilju.

Lev
Radi zapravljate denar in ste tudi precej radodarni. Zato se po najboljših močeh trudite zapravljati za materialne dobrine. Spretni ste pri ustvarjanju obilja. Ukvarjate se z dejavnostmi, ki so raznovrstne, spektakularne za druge in vas ohranjajo v gibanju. Zavestno premikaš denar, tako da se večkratni zneski vračajo k tebi. Ste profesionalec.

Devica
Radi kopičite denar in ga celo kopičite. Ne tvegate, če pa že vlagate, ste povsem prepričani, da boste izbrali kraj, kjer je manj možnosti za izgubo. Vse, kar dobite, je plod trdega dela, ste vzor poštenosti.

Tehtnica
Radi si kupujete lepe stvari, zato uporabite svoje sposobnosti, da si ustvarite finančno podporo, ki jo za to potrebujete. Pri svojem delu radi delate v skupnosti, da bi skupaj napredovali. Izkoriščate to moč, ki vas ohranja: v skupnost vlagate in jemljete, kar lahko dobite.

Škorpijon
Ste precej materialističen tip. Morda imate tudi eksistencialne pretrese in se včasih zadovoljite z manjšim dohodkom. Vendar ko vlagate, to počnete z neverjetnim talentom, skorajda lahko vonjate denar. Z uporabo svojih intuitivnih sposobnosti lahko odpravite svojo finančno zmedo.

Strelec
Lahko veliko sanjarite in razmišljate. Vaša najšibkejša točka je, da porabite več, kot zaslužite. Res pa je, da to izkoristite za večji zaslužek. Ne izgubite pozitivnega razmišljanja, ko ste v finančni stiski, kar se v vašem življenju zagotovo dogaja. Bodite bolj preudarni!

Kozorog
Radi kopičite denar ter uživate v uspehu in obilju, ki ga prinašata. Redno varčujete in si s tem ustvarjate varnost. Ne bojite se, da bi vam zmanjkalo denarja, tudi če ne zaslužite veliko. Vaša naloga je, da se naučite živeti, ne pa samo šparati!

Vodnar
Tako kot z mnogimi drugimi stvarmi tudi z denarjem ne ravnate na običajen način. Vaš odnos do denarja je včasih nepregleden: ali veliko zapravljate ali pa veliko varčujete. Bodite pozorni na prihodnost ter na svoje cilje in novosti. Potrudite se po svojih najboljših močeh in vse bo v redu. Vedite, da so vrata v obilje odprta!

Ribi
Ste profesionalec pri služenju denarja, vendar ste lahko hkrati tudi nestabilni. Ste nadarjeni, zato vas bodo investitorji in ljudje iz podjetniškega sveta našli. Nimate vedno jasnega pogleda na svoje finančno stanje, vendar ste zelo dobri pri preučevanju stvari. Zato lahko sprejemate dobre odločitve.

Vir: astronet.hu