Oldal kiválasztása

„Lola mi je pustila ogromno praznino v srcu" – 2-letna deklica je tragično izgubila življenje

Oče se je spomnil svoje hčerke, potem ko mu niso mogli rešiti življenja.

Lola James iz Haverfordvesta v Pembrokeshireu je umrla štiri dni po hospitalizaciji.

Potem ko je dveletna deklica umrla, je lokalna policija zaradi suma malomarnosti aretirala dve osebi – piše BirminghamLive.

V sredo je oče deklice Dan Thomas dejal, da bo vložil poročilo o hčerini „grozni”smrti njegove hčerke.

„Ko sem prvič srečal svojo lepo hčer Lolo Patricia James, se mi je srce napolnilo z veseljem in srečo. Nikoli nisem čutil tako brezpogojne ljubezni in potrebe, da bi vedno varoval svoje življenje ”- je začel svoje srčno priznanje Dan.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Nisem si mislil, da se bo njegovo življenje izgubilo na tako krut način leta kasneje. Boleče je razmišljati o vsem, česar nismo imeli možnosti naučiti, videti, reči. Nikoli ne bom imel priložnosti, da vas naučim napisati svoje ime, voziti kolo ali samo voziti avto. Lola mi je pustila ogromno praznino v srcu. Njene peneče oči in lep nasmeh bosta vedno pogrešala” – je dodal oče, ki se je boril s solzami.

Tiskovni predstavnik policije Dyfed-Powys je dejal, da so patrulje v petek zjutraj, 17. julija, na družino Housefordwest opozorile na družinsko hišo. Zaradi napada in malomarnosti so aretirali dve osebi. Preiskava še vedno traja. Ni podrobnosti o Lolovi smrti.