Oldal kiválasztása
News

Izvedela je, da se njen bivši mož poročuje: igralko so našli mrtvo

36 letna igralka je bila bivša žena Charlesa Bronsona, ki je bil v zaporu, poročena pred dvema letoma.
Nekdanjo ženo strašljivega kriminalista, 66 letnega Charlesa Bronsona, 36 letno igralko Paula Williamson so v nedeljo našli mrtvo. Umrla je zaradi prevelikega odmerjanja drog, nekaj ur po tem, ko je Bronson odkril, da se želi poročiti z upokojenko, imenovano Joan.

36 letna britanka Willaimsona v njenem domu v mestu Sneyd Green, je našel njen par, z katerim se je družila le nekaj tednov. Takoj je poklical rešilca, vendar je bilo mogoče ugotoviti le smrt ženske.

Verjame se, da je igralka umrla zaradi prevelikega odmerka mamil, saj so jo našli na „postelji kokaina”. Znano je, da so ga pred smrtjo izpustili iz nočnega kluba, ker sploh ni vedela o sebi. Paula Williamson death: Notorious criminal Charles Bronson ‘upset and in shock’ after estranged wife found dead https://t.co/Eo82IvUiCO — Manchester News MEN (@MENnewsdesk) 29. julij 2019.

Nekdanja zvezda Coronation Street je bila žena Charlesa Bronsona, a njuno razmerje se je prekinilo, potem ko je Bronson pricurljal na fotografiji igralke, ki je bila pijana. Mimogrede, Bronson je bil na poroki igralke in kriminalke vse do konca v rokah z zapornikom.

Policija Williamsonove smrti ne obravnava kot sumljivo – piše Daily Mail.

Vir slike: Ilustracija – pixabay.com