Oldal kiválasztása

Hudič sam: človek je bil obsojen na dosmrtno ječo zaradi 136 posilstev

Nikoli ne bo izpuščeno - britansko sodišče je odločilo o indonezijskem posiljevalcu.

Serija pogovorov Reynharda Sinage v Angliji je končana. 36-letni indonezijski moški, ki je bil študent na univerzi v Leedsu v Angliji, je poskušal v dveh letih in pol narediti 190 moških žrtev.

Čeprav so njegovi znanci Sinaga opisali kot prijaznega, vedno nasmejanega človeka, nihče ne bi uganil, da je „hudič” in kaj počne doma med štirimi stenami.

Sinaga je živela v nočnem klubu, šla tja, da bi spoznala svoje žrtve, ki so jih nato zvabili v njeno stanovanje, oropali, posilili in snemali. Njegove žrtve se navadno niso spomnile ničesar, kar se jim je zgodilo kasneje, zato je Sinaga lahko dosegel presenetljivo število. Vendar se je njegova zadnja žrtev opomogla, zaloputnila Sinaga in poklicala policijo, ki je na indonezijskem telefonu našla tudi posnetke svojih prejšnjih žrtev.

Fotó: pixabay.com

Skupno je bilo storjenih 136 posilstev, osem poskusov posilstva in 14 spolnih nadlegovanj nad 48 žrtvami. Sinaga se je na sodišču zagovarjal, da so njegove žrtve privolile v spolnost in niso bile omamljene v posnetku „le pretvarjajo se, da spijo.” Seveda je smešna obramba sodnika pustila hladnega. Generalni namestnik državnega tožilca je na sojenju moškega označil za najbolj donosnega britanskega posiljevalca, ki ni bil nikoli osvobojen. Sinaga bo tako vsaj 30 let preživel za rešetkami.