Oldal kiválasztása

Dve leti in pol je mladenič v Reedsu živel s svojim telesom, celo vonj se je pritoževal nad smradom

Moška mati je večkrat rekla, da zelo smrdi.

Sodišče je ugodilo prošnji za policijski pripor za 28-letno mladostnico iz Nádszega, ki je v začetku tega tedna odšla na lokalno policijsko postajo in priznala krivdo za umor.

Stephen je kmalu po polnoči v ponedeljek do torka v policijski postaji Nádszeg vstopil v precej motenem stanju, kjer je razkril, da je umoril žensko. Nato je policijo pripeljal do njihove hiše in v sobi pod stopniščem našel truplo, ki se je že začelo bistveno razpršiti.

Truplo je morda Livia Lakatos, ki je že dve leti in pol poročana o pogrešanju, lani pa je po sledi v Levu policija ponovno objavila njeno fotografijo. Po poročanju Joj TV je Stephen morda žensko v svoji sobi ubil z izvijačem in / ali nožem, ki ji je povzročil več ran na glavi in vratu. Poleg njegovega trupla in po nekaterih informacijah v glavi so našli nož.

Fotó: pixabay.com

Stephen je živel z mamo, vendar ženska ni zdela vedela za telo, ki je čez čas verjetno začelo smrdeti. Joj TV ve, da se je bolnica pritoževala nad smradom, a Stephen ji je rekel, da prihaja iz kanalizacije. Zaprl je sobo pod stopnicami. Po dveh letih in pol je njegova vest lahko spregovorila.

Stephen je v priporu preživel tri dni, sodišče pa mu je tudi odredilo pripor. Za umor lahko pričakujete do 20 let zapora -je zapisal Paraméter.