Oldal kiválasztása

ZVEZDA ŠPORTNIK JE IMEL NESREČO NA ODPRTI VODI

Mislil je, da se šali s prijatelji.

Tyson Fury je na svojih počitnicah naredil šopek. Nedavno upokojeni britanski rokoborec je v ponedeljek s posadko najel 41,8 metra dolgo superjahto s sedmimi kabinami in sedmimi kabinami za 10.000 funtov na dan. Poleg družine je povabil očeta Janeza in nekaj svojih dragih znancev.

Vrhunec je bil, ko je Fury sedel za jet skire, njegova žena Paris, ki je pričakovala njunega sedmega otroka, in z njim naredila nekaj krogov. To je bilo samo po sebi presenetljivo, saj bi blažena svetlolasa gospa lahko kadarkoli padla s hitrega plovila. Nekdanji rokoborec je nato svojo ženo varno prepeljal na jahto in začel sam dirkati po morju.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Spustil je tudi velikana, a je pojasnil slednje: to je storil neposredno, ker je želel, da gostje vidijo, s kakšnim kul prijateljem si lahko pomaga.

Podjetje Fury se udeležuje bogate zabave s šampanjcem, medtem ko na jahti uživa posebno sadje pri hitrosti 21 km/h. Kakorkoli že, britanska pest drži zaobljubo, da v življenju ne bo šel okoli objemke, ampak želi samo uživati življenje.