Oldal kiválasztása

ZAMANJ SO POKLICALI REŠEVALCE, NISO MORELI REŠITI ŽIVLJENJE 2 MESEČNEGA OTROKA

Malček je smel jesti le, ko je jokal, zato so ga utišali.

Indijski par je 2-mesečnega sina umrl od lakote. Preiskava 23 letne Caylin Monroe in 22 letnega Jakoba Scotta je razkrila tudi, da to ni bil njun prvi prekršek…

Strokovnjaki so bili prepozno opozorjeni na neodzivnega malega Škota Silasa Chance-Kenta. Takrat ji niso mogli nič storiti, otrok je bil mrtev. Policija je naročila obdukcijo, ki je pokazala, da je Silas umrl od lakote.

Njena mama je policiji povedala, da se je rodila kot Silas, a je odraščala zdrava in trda. Lagal je celo, da ga je pojedel na dan smrti, a pregledi v njegovem želodcu niso našli ne formule ne mleka. Glede dejstev ni mogel nič narediti, zato je priznal, da je včasih sina pozabil nahraniti, ko je molčal ali ko je imel opravka z drugim otrokom. Ko je zaslišanje napredovalo, je Silas smel jesti le, ko je jokal, saj je tako zlahka utihnil.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

2 mesečni deček ni prvi otrok para, zapostavljeni so tudi starejši, zaradi česar je bila ženska pred tem privedena pred sodišče. Moral je voditi dnevnik obrokov, a tudi zanj ni bilo videti časa, tako kot za hranjenje malčkov.

Par je pridržan brez varščine. Niso pričali. O njihovi kazni pristojni še razpravljajo – piše People.