Oldal kiválasztása

V KATEREM ZNAMENJU STE ROJENI? TA KRISTAL VAM BO V POMOČ

Vsako horoskopsko znamenje ima pomočni, zdravilni kristal. Zdaj lahko ugotovite, kateri vam bo pomagal na vaši poti!

Vsako horoskopsko znamenje ima svoj rojstni kristal. Ni naključje, da so vam nekateri kamni morda pri srcu. Ti kamni pomagajo vašemu življenju kot kamni sreče in zaščitniki. Ni vam treba verjeti v to, samo nosite pravi mineral zase. Pomagal vam bo v vsakdanjem življenju.

Oven: Hematit
Ste vodstveni tip. Hematit pomaga ustvariti harmonijo med vašimi dolgoročnimi cilji in realnostjo. Ko so vaše energije razpršene, jih hematit zbira in vam vliva novo moč. Ta kamen je običajno zelo majhen, zato ga lahko nosite celo v žepu.

Bik: Roževec
Ste močnega duha, zato vam rožnati kremen – kot kamen brezpogojne ljubezni – pomaga uravnovesiti trdoto in mehkobo. Ustvarja most med vašim treznim in praktičnim jazom in vašo globoko čutnostjo. Popelje vas naprej, pomaga uresničiti vaše sanje.

Dvojčka: Tigrovo oko
Ali lahko vidite obe plati stvari? Vaša najpomembnejša naloga je, da se odločite, kje je resnica. Pri tem pomaga tigrovo oko, saj uravnovesi energijo jin in jang. Deluje na izboljšanje razpoloženja. Ne dovoli, da vas prevladajo negativne misli. Tako te vsak dan postavi na pravo pot.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Rak: Ahat
Če ste rojeni v znamenju raka, ste odlični v skrbi, včasih celo pretiravate s pripravljenostjo pomagati. Včasih se uporabljajo. Agat pomaga uravnovesiti vaša čustva, komunikacijo in zmanjšati stres.

Leo: Mačje oko
Običajno ste energični in živahni, a včasih potrebujete malo spodbude, da se odpravite v novo smer. Mačje oko pomaga povečati vašo samozavest, vam omogoča, da ste odprti, tudi če je nekdo uspel kršiti vaše dostojanstvo.

 

Devica: Karneol
Če ste rojeni v znamenju device, ste nagnjeni k potiskanju lastnih želja v ozadje. Nenehno težite k popolnosti in postavljate lestvico visoko. Carnelian vas podpira pri vsem tem ustvarjalnem početju.

Tehtnica: Sončni kamen
Stremite k ravnovesju, pomembno vam je, da se vsi okoli vas dobro počutijo, sklepate veliko kompromisov. Nenehno uravnovešanje pa vas izčrpava. Sončni kamen vam pomaga najti veselje pri tem trdem delu. Poveča vašo intuicijo.

Škorpijon: Sodalit
Po eni strani ste kompleksen posameznik, po drugi strani pa ste zelo zvesti, neodvisni in strastni. Sodalit na vas deluje pomirjujoče. Zbistri um, če ste malo žalostni, pomaga se rešiti iz mračnega razpoloženja.

Strelec: Topaz
Imate pustolovsko življenje, ste optimistični in pozitivni. Topaz je v kombinaciji s tem kot poživljajoč kristal. Odpira vas novim dogodivščinam in sreči, pomaga pri doseganju ciljev in spodbuja vašo domišljijo. To vam pomaga doseči vaše cilje.

Kozorog: Fluorit
Ste odločen tip, neradi sprejemate pomoč, situacije raje rešujete sami. Fluorit pomaga pri jasnem, racionalnem razmišljanju. Je kristal uma. Kot Kozorog, vaš um divja ves dan, zato vam bo ta kamen pomagal zmanjšati hrup v vaši glavi.

Vodnar: Granit
Vaša naloga je pomagati človeštvu napredovati. Vaša intuicija je dobra veščina za to. Ste neodvisni, zvesti in močni. Granit podpira vaše ustvarjalne energije in “odpira vaše srce”.

Ribi: Ametist
Družina in prijatelji so vam pomembni, odnosi pa so vam dragoceni. Vendar se izogibajte vlogi mučenika-žrtve. Občutljivi ste na različne energije, zato je ametist za vas dober zaščitni kamen. Čisti negativne energije in spodbuja pozitivne.