Oldal kiválasztása

V ameriški letalski bazi je bila parada transvestitov, da bi moralno okrepili vojake

„Za moralo, skupnost in pripravljenost vojske je bistveno, da naše linije odražajo stališča ameriškega ljudstva"- je dejala odgovorna oseba za nenavaden dogodek LGBTQ.

17. junija v največji vojaški letalski bazi v celinski Ameriki potekala prva parada drag queen in LGBTQ, da bi okrepili moralo, raznolikost in sprejetost -po poročanju Breitbart News.

Gejevska parada v letalski bazi Nellis v Las Vegasu v državi Nevada je prišla na dan, potem ko je pilot veteranski borec prejel kopijo letaka, ki promovira dogodek, ki ga je digitaliziral in naložil na svojo stran skupnosti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Odkrijte pomen Drag v skupnosti LGBTQ v klubu Nellis” – je pisalo v letaku, da so dogodek organizirali člani 99. krila zračne baze (99 ABW).

Tiskovni predstavnik letalske baze je v torek potrdil, da je bila parada organizirana. Povedal je, da je dogodek priložnost, da sodelujoči vojaki izvedo več o zgodovini in pomenu “vlečne umetnosti” znotraj skupnosti LGBTQ +.

Letak, ki promovira razstavo transvestitov v letalski bazi Nellis.

„Za moralo, skupnost in pripravljenost vojske je bistveno, da naše linije odražajo sprejem Američanov. Letalska baza Nellis je zavezana zagotavljanju in podpori okolja enakih možnosti, raznolikosti in vključenosti”