Oldal kiválasztása

TE 3 ZVEZDE BODO JUNIJA ZELO TEŽKE

Predvsem v prvi polovici meseca se jim lahko zdi, da se je vse zarotilo proti njim. Če pa premagate ovire, jih čakajo fantastične priložnosti.

Junij bo odličen mesec za večino horoskopskih znamenj, saj položaji planetov prinašajo upanje, ko pride obdobje Dvojčkov. S seboj prinaša pozitivne energije, pojavljajo pa se tudi dvomi in negotovosti, predvsem v prvi polovici meseca. Nekatera zodiakalna znamenja bodo ta učinek občutila veliko močneje, po junijskem horoskopu se bodo počutila izrazito izčrpane in preobremenjene. Ne glede na to, kako nove priložnosti zagrabijo v njihovo življenje, se težko odločijo za spremembo in sprašujejo o vsem: morda se počutijo izključene, da se jim lahko zgodijo dobre stvari. Če pa so pozorni na svoja notranja občutja in se tem vplivom upirajo, ima junijski horoskop zanje fantastične priložnosti.

Bik (20. april – 20. maj)
Čeprav se ji mesec obeta, da se ji začne, bo že po nekaj dneh polna dvomov, celo njena samozavest lahko zbledi. Pazil bo na to, kako lahko gredo stvari narobe, kaj, če se napačno odloči. Zato si, čeprav vidi priložnosti pred seboj in je navdušen, da bo končno spravil svoje stvari v pravo smer, si ne upa narediti prvih korakov, pa naj bo to kariera ali ljubezen. Če dovolite, da vas čustva prevzamejo, lahko celo dvomite v svoje načrte in cilje. Z lahkoto bi naredili napako in poskušali razrešiti situacije, ki se pojavijo v vašem življenju, po starih, zastarelih vzorcih. Če ne dovolite, da vas lastna negativna čustva potegnejo navzdol, vas čakajo čudeži; vendar se bo s svojimi dvomi boril ves mesec.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Lev (23. julij – 22. avgust)
Ko se retrogradni Merkur umika, se v njem prebudijo ogromne energije in čuti, da zmore vse. Morda pa se vam zdi, da s temi energijami ne počnete, kar si resnično želite, in to povzroča njeno trpljenje. Ne glede na to, ali je v zvezi z družino, prijatelji ali delovnim mestom, bo čutil, da vsi samo trzajo in ovirajo pri izpolnjevanju njegovih resničnih ciljev. Toda velikokrat v mesecu niti ne boste točno vedeli, kaj v resnici želite. Medtem ko običajno uživa v preživljanju časa v družbi drugih, je zdaj raje sam; toda tako se bo slika počasi združila, da boste začeli s svojimi energijami.

Devica (23. avgust – 22. september)
Tu gre za karmo za mesec: če ste včasih dajali grde pripombe drugim ali ste imeli velike debate, prepire, se zdaj vračajo. V vaših odnosih je veliko udarcev, pa naj gre za družino, prijatelje ali sodelavce, z vsemi se boste sprli glede tega, kako ste se z njimi obnašali v preteklosti. Če priznate, da ste naredili napake, lahko te konflikte zgladite – vendar to ne bo lahko.