Oldal kiválasztása

Tašča je prestopila vse meje: Osupljivo je bilo, kaj se je zgodilo z nevesto

Vsaka nova nevesta nima sreče, da bi se dobro razumela z materjo svojega zaročenca. Obstaja veliko tašč, ki življenje svoje lasice spravijo iz resničnosti, dokler se mlada žena popolnoma ne razburi. Super ocene!

Čeprav mora skoraj vsaka mlada ženska izsiliti svojo taščo in se zaradi tega pogosto pojavljajo konflikti, se zveza običajno hitro uredi. Vendar obstajajo družine, v katerih mati iz nekega razloga ne prenese odločitve svojega sina in ne skriva sovraštva. Nekatere nove žene so delile osupljive zgodbe o tem, kako močne pripombe zastrupijo njihovo taščo s svojim življenjem.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Poroko sva imela, ko je nekaj prišel k nama in ko mojega zaročenca ni bilo v sobi, je tiho zašepetal, da še vedno moli za sina, da si premisli in se ne poroči z mano.”

„Sploh ni hotel priti na najino poroko, potem pa se je pojavil z velikim močem in sedel vso pot skozi lagzi. Grimase, ker je bila to prava vaška poroka, in elita, ki ji pripada, ni vajena, da bi se tako zabavala. Nato je izjavil, da ne verjame, da se bo njegov sin poročil s prolijem.”

„Poročena sva že štiri leta, a moja tašča je nočna mora ostati skupaj; v drugih primerih je zastekljen z medom, nato pa jo nosi do vsake kurbe in mu reče, da ve, da varam njegovega sina, ne morem iz njega narediti klovna … ”

„Spremljala jo je, da je preizkusila poročno obleko. Od takrat se je smejal ob vsakem družinskem druženju in mi rekel, da mi nobeno oblačilo ni dobro, ker so moje dojke premajhne. Za vsakogar je neprijetno, le da se ob dobrih trenutkih smeji.”

„Vedno omeni bivšega moža, ki ga razstavlja že deset let. Kaj bi se zgodilo, če bi njegov sin ostal z njim … večkrat, da bi slišal ušesa naših otrok, ki se ne bi tako rodili? Nekega dne ga bom vrgla iz svoje hiše.”

„Lahko me veže na vse, toda ko sem pobrala nekaj kilogramov, sem cel dan poslušala, da če se zredim na možu, ki bi me vrgel ven, nikoli ne ljubi debelih deklet. Niti nisem ji rekel, da sem noseča. Njegov izgovor je, da se je, ko je izvedel, da dojenček prihaja, zelo sramoval samega sebe in se pogosto opravičeval. In ona ima mojo hčerkico naravnost rada, še danes sta neločljivi.”