Oldal kiválasztása

Takole je videti pravo žensko telo po porodu: fitnes trener ga pokaže na nesramno iskrenih fotografijah

Matere spodbuja, da po porodu sprejmejo svoje spremenjeno telo.

Kdo ne bi bil zavidljiv zvezdam, ki dva tedna po porodu že paradirajo s ploskim trebuhom in gladkim obrazom na nekem dogodku? Vendar morate vedeti, da to ni nujno resničnost.

Na to je poskušala opozoriti tudi Emily Skye, ki dela kot kondicijska trenerka in manekenka, saj je mislila, da bo po rojstvu prvega otroka Mie mislila, da bo paket pik spet dobil popolno obliko. To se ni zgodilo. Nato pa se je obljubila, da bo hvaležna svojemu telesu, v katerem je bila deklica 9 mesecev in ni hitela hujšati.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Zdaj, tudi po drugem otroku, ima enako mnenje. Kot piše v svojih objavah na Instagramu, je zdaj pridobil veliko več kilogramov kot z Mijo.

“Kot vidite, je moj trebuh še vedno naguban in če ga ne povlečem, mi zagotovo hoče priti iz hlač. Prepričana pa sem, da se bo okrepil, a vse bo trajalo. Mislim, da ne bom nikoli imela enake oblike, kot sem jo imela pred Mijo. Moja koža je raztegnjena, imam strije, črte mi tečejo, imam celulit. A rekela bom, da je še vedno majhna cena, če imaš dva tako čudovita otroka. Seveda bi si tudi jaz želela, da teh stvari ne bi bilo, ampak tudi svoje telo imam rad z njimi. Vsaka mama je čudovita”je zapisala.