Oldal kiválasztása

TA TRI ZNAMENJA RES VEDO, KAKO RAVNATI Z DENARJEM

Ne morete se zanašati na srečo, pri denarju je gotovo veliko pomembna zavest! Ta tri horoskopska znamenja fantastično upravljajo s financami.

Ta tri horoskopska znamenja so še posebej dobra pri denarju. Zavestno grabijo denar, ko ga trošijo, a hkrati o njem razmišljajo pozitivno in ga cenijo. Pozitivni občutki in misli o denarju so sami po sebi pomoč pri dobrem gospodarjenju. Nekdo, ki se dobro razume, ne le rad prejema, ampak tudi daje. Tako denar, tako kot druge energije, teče v vašem življenju. Kdo pa je najboljši z denarjem? Ste morda med njimi?

 

Bik
Pomembna vam je stabilnost, radi imate varnost. Seveda tudi na finančni ravni. Z denarjem ravnaš najbolje od vseh vstopnic. Ne prezirate luksuza, včasih si ga pravzaprav dovolite. Lahko bi rekli, da ste rojeni pod srečnim ozvezdjem, a samo to ni dovolj. Ste zelo previdni in ne tvegate več, kot je potrebno. Vendar načelo malo pride daleč velja za vas zelo dobro. Skoraj nemogoče je, da bi zmanjkalo rezerv. Ljubite, cenite, spoštujete denar in o njem razmišljate pozitivno. To je v osnovi zelo pomembno.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Devica
Ste delavni in vas ni strah, ko gre za delo. Učinkovito in kontinuirano delo, ki ga opravljate z veseljem, ni zaman: vedno obrodi sadove. Toda ne samo, da so vaši dohodki zavestni, ampak tudi vaši stroški. Zelo ste dobri z denarjem, to počnete, da ga dobite. Niste škrti, ampak zavestno zapravljate. Imate zelo dober odnos z denarjem in vaša pozornost se razteza tudi na dobre naložbe. Varno finančno ozadje ima za posledico stabilno razmerje in srečno družino. Vaše življenje deluje tako dobro, da vas pogosto vprašajo za nasvet.

Tehtnica
Kot v vsem, tudi v materialnem svetu stremite k harmoniji. Včasih se zdi, da raje zapravljate, saj imate radi lepoto. Pri nakupih se včasih ujame tekoči trak, a dobro veste, kdaj morate poseči po denarnici. Energija denarja se prosto pretaka v vašem življenju, ste navdušen kupec in hkrati pozoren vlagatelj. Lahko ločite denar, ki ga porabite, in denar, ki ga lahko porabite ob delavnikih. Večinoma poskušate vlagati v nepremičnine, vendar veste, kaj je vaša dolžnost. Zavestno delate na tem, da ne ustvarjate iz nuje. Cenite lastne vrednote, zato so tudi vaši prihodki na mestu, za svoje delo dobite tisto, kar si zaslužite.