Oldal kiválasztása

Šokantno se je priznal Michael Jackson exe: bil je oplojen kot kobila

Za pokojnega pevca je bilo bolj kot vse pomembneje biti oče.

Ko je bila zakonska zveza Michaela Jacksona in Lise Marie Presley leta 1996 dokončno uničena, je Debbie Rowe, ki je nekoč delala kot medicinska sestra, stopila k pop kralju in rekla: bom ti rodila otroka.

Mogoče takrat sploh ni vedel, koliko bremena je prevzel na vratu…

“Michael je bil ločen, osamljen in predvsem si je želel otroke. Maternico sem mu ponudila kot lepo darilo, da ga osrečim” – je povedala Rowe, stara 61 let.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Jacko je seveda takoj prikimal ob tej priložnosti in se poročil z požrtvovalno žensko, ki je bila že noseča s skupnim prvim otrokom, Princeom.

Sledila ji je hči Paris, toda nosečnost je bila polna zapletov, zato Debbie po tem ni mogla več imeti otroka. Jackson pa je bil tako željan spoznati novorojenčka ob sebi, da ga je takoj odpeljal iz bolnišnice in ga ni motilo, da dojenček ni bil niti čiste krvi in je bila odstranjena posteljica – piše Mirror.

Mnogi niso razumeli, kako se je Debbie lahko skrivala v postelji z legendarno pevko, a je po Jacksonovi smrti v kozarec natočila čisto vodo. Rekel mi je, da se nikoli nista ljubila. Namesto tega je Rowe odšel v kliniko, kjer so ga oplodili z dednim materialom skrivnostnega darovalca sperme.

“Bilo je tako kot kobile, ki so jih žrebci oplodili s spermo. Bil sem Michaelova kobila, pravi čistokrven” – je povzel Rowe.