Oldal kiválasztása

Skrita oaza Újbuda ponuja najbolj atmosferično sprostitev poletnih počitnic

Jezero Feneketlen je brez pretiravanja eden najlepših delov 11. okrožja, ki je v zadnjih letih postalo vse bolj priljubljeno tako med prebivalci tega območja kot tudi med Budimpeščani. Seveda ne brez razloga, saj ga je podjetje Este11 spremenilo v pravo stičišče skupnosti.

S senčnimi drevesi, prenovljenim dizajnom in sugestivnimi lučmi je Este11 odličen kraj za sprostitev vsako popoldne od 17. ure dalje na zadnjem vrtu teniškega igrišča na začetku ulice Villányi út.

Este11 je hkrati zaprt in odprt prostor, kjer se lahko skrijete pred svetom in hkrati uživate v mestnem vrvežu. Vzdušje je enako primerno za mirno, klepetavo popoldansko srečanje kot za večerni ples za zaključek dolgega dneva.

Če se torej želite družiti v sproščenem okolju, če imate radi dobro hrano in pijačo, je Este11 pravi kraj za vas.

Raj za ljubitelje mesa in vegetarijance
Izbirate lahko med klasičnimi koktajli ali odličnimi lokalnimi vini, vedeti pa morate tudi, da je poleg odlične pijače nujna tudi kakovostna hrana.

V boksu na zadnji strani dvorišča se ure in ure na žaru pečejo najboljše mesnine, ki jih postrežejo s sveže pripravljenimi solatami.

Ne smete zamuditi hrustljavih in sočnih sendvičev s svinjino, hrustljavih piščančjih krilc in rebrc z domačo zeleno solato.

Brezmesnim jedcem ni treba skrbeti niti za trenutek, saj jih tudi jezero Feneketlen mika z okusno ponudbo brez mesa.

Prijetna oaza za večerno sprostitev
Este11 je kraj, kjer se lahko po delu usedete s hladno pijačo v roki, si privoščite prigrizek in opazujete zabavo, ki se odvija okoli vas.

Ne glede na to, za kaj se boste odločili, ste lahko prepričani, da boste ob koncu dolgega dneva Este11 zapustili v veliko bolj uglajenem in boljšem razpoloženju, kot ste ga imeli ob prihodu.

Obiščite njihove redne glasbene programe ali si oglejte njihove najnovejše izdaje ob petkih z vinilom.

Ekipa Este11 vas čaka na naslovu Villányi út 14, točno tam, kjer je glasba, družba in vzdušje.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

To poletje odkrijte njihovo skrito oazo v soseski ob jezeru Feneketlen in z njimi preživite poletne počitnice, če si želite prave sprostitve!

Kontakt:
Este11
1113 Budimpešta, Villányi út 14.