Oldal kiválasztása

PRINCESO DIANO BO MORDA NADOMESTILA MEGHAN MARKLE

Morda jo bodo povabili za filmsko vlogo, ki jo je Diana zavrnila.

Meghan Markle še naprej posnema moževo mater, ki je tragično umrla mlada. To je že nekajkrat, da se vleče vzporednica med življenjem princese Diane in življenjem žene princa Harryja. Zdaj se v filmskih krogih veliko govori, da obstaja možnost, da bo Meghan Markle igrala glavno vlogo v remaku upravičeno slavnega filma „Več kot telesni stražar”.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Marca je razkrila, da je Kevin Costner v Hollywoodu sprožil idejo, da je čas za nadaljevanje priljubljenega filma, v katerem je igral skupaj z Whitney Houston. Film se vrti okoli življenja škandalozne junakinje, ki jo pred paparaci in grožnjami varuje čeden telesni stražar. Igralec pravi, da bi bila popolna izbira za to razdiralno vlogo prav vojvodinja.

Časopis je poudaril, da se Netflix nagiba tudi k temu, da bi film nastal pod njegovim okriljem. Zanimivo je tudi to, da je bila glavna vloga v nadaljevanki prvotno namenjena princesi Diani, ki jo je Costner z idejo poklical po telefonu.

Spomnim se, da je bil po telefonu zelo prijazen in me je vprašal, ali naj za vlogo posnamemo prizor poljubljanja. Rekel sem, da ja, vsekakor bi se moral malo poljubljati, vendar se bomo o podrobnostih tega pogovarjali pozneje. Diana je mojo ponudbo krotko zavrnila

– Marca je citirala igralčev intervju iz leta 2012. Kevin Costner se po navedbah časopisnega insajderja zaveda, da so Meghanine igralske sposobnosti omejene, vendar ima veliko močnejši motivacijski dejavnik kot strah pred neuspehom: željo po filmski uspešnici. In ni treba posebej poudarjati, da je v Meghaninem primeru to precej verjetno, saj bi se njeni oboževalci in kritiki zagotovo navdušili nad takšnim filmom.