Oldal kiválasztása

PRED MAMINIM OČMI JE IZGUBILA ŽIVLJENJE 4 LETNA DEKLICA, KO JE POPILA VISKIJA

Edini greh punčke je bil, da je bila preveč radovedna. Njegovi družinski člani so si ogledali njegov smrtni zvonec, a niso storili ničesar proti temu.

Življenje štiriletne deklice se je strašno končalo, vse zato, ker je bila preveč radovedna. Popil ga je v babičino steklenico viskija Roxanne Record.

Starka je nato jezno prisilila Kitajsko, da je pokleknila pred njo in spila pol steklenice alkohola. Vsemu temu so bili priča tako njegovi bratje in sestre kot njegova mati, vendar niso storili ničesar proti brutalnemu mučenju.

Otrok je kmalu zatem umrl. Okoliščine njegove smrti pa so bile za oblast sumljive, zato so zaprosili za mnenje izvedenca medicinske stroke. Kot se je izkazalo, je Kitajska umrla zaradi akutne zastrupitve z alkoholom, njena raven alkohola v krvi je bila več kot osemkratna meja, dovoljena za odrasle voznike.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Deklicini bratje in sestre so kasneje preiskovalcem povedali, da jo je mama po pitju steklenice dala v kad, a nihče ni poklical zdravniške pomoči, dokler ji ni prenehalo dihati.

Glede na dokumente o aretaciji sta bili tako mati kot babica jezni, ker je Kitajska posrkala steklenico kanadskega mista iz 80-ih.

Policija v Baton Rougeu je aretirala njegovo babico, 53 letno Roxanne Record in kitajsko 28-letno Kadjah Record, obe obtoženi umora prve stopnje je izvedel Crime Online.