Oldal kiválasztása

POLICIJA ŠOLO ZAPUŠČA Z OGROMNIMI SILAMI, ENA MRTVA, ŠTIRJE RAZNOVLJENI

Na elitno pripravljalno šolo so bili izstreljeni štirje streli. Enega moškega so našli mrtvega, štiri pa ranjene.

Moškega so našli mrtvega v streljanju v bližini elitne šole za usposabljanje, v kateri so bili štirje ranjeni v Washingtonu DC. Policija je zaprla bogato sosesko Van Ness na severozahodu Washingtona, ki meji na šolo Edmund Burke, po napadu pouk ni potekal.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

23-letnega Raymonda Spencerja naj bi zaradi incidenta iskali. Policija je kasneje izdala poročilo, da so Spencerja našli mrtvega.

Očividec je za lokalno WUSA-TV povedal, da je slišal strele, ki so trajali približno minuto, in videl žensko, ki je tekla iz stavbe, za katero je bilo videti, da je bila zadeta, nato pa še druge ljudi, ki so bili očitno poškodovani.

Očividka je tudi povedala, da je bilo na ulici več ljudi, ki so se hitro skrili za parkiranimi avtomobili in kazali na balkon, saj so menili, da je strel prišel od tam.

V okrožne bolnišnice so odpeljali tri osebe, ustreljene v bližini pripravljalne šole na zasebni fakulteti – 54-letnega moškega in žensko v srednjih tridesetih letih s hudimi poškodbami in 12-letno dekle, ranjeno v roko.