Oldal kiválasztása

POGREŠI TUDI: ALEC BALDWIN TRDI PROTI UMORU

Svetovna zvezda je spet začela delati in naj se ne počuti krivega.

Od smrtonosnega incidenta lanskega oktobra Alec Baldwin znova snema dva filma hkrati v Italiji. Zvezdnik prvič dela na filmu s svojim mlajšim bratom Williamom.

Po poročanju medijev je hollywoodski zvezdnik, ki je ustrelil ukrajinsko-ameriško kinematografko Halyno Hutchins, začel snemati dva filma v Rimu v produkciji Minerva Pictures v sodelovanju z italijansko produkcijsko hišo ILBE.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Protagonista Kid Santa in Billie’s Magic Word igrata brata, ki prvič sodelujeta v filmski ekipi. Zvezdnika bosta dva tedna snemala v italijanski prestolnici in predstavljala kuliso za produkcije, ki so kategorizirane kot družinski in božični filmi. Režiser je Italijan Francesco Cinquemani, ki z Alecom Baldwinom sodeluje že drugič po akcijski znanstvenofantastični zgodbi Andron: Črni labirint iz leta 2015. Elvo Trill, članico igralske zasedbe, si bodo kinematografi od junija ogledali tudi v zaključnem delu trilogije Jurski svet. Alec Baldwin je med snemanjem zahodnega Rusta v Santa Feju v Novi Mehiki 21. oktobra ustrelil glavnega snemalca, 42-letnega Hutchinsa, in z orožjem, ki je vsebovalo ostre predmete, ranil režiserja Joela Souzo.

Po zadnjih novicah Alec Baldwin v pravnih dokumentih, vloženih na sodišču, krivi „nekoga drugega” in ne meni, da bi moral prevzeti odgovornost za karkoli. Poleg tega se je v dokumentu izpilil, češ da se je zelo potrudil, da bi posadko obdržal na površini, čeprav je bil zaradi smrti snemalca v navzkrižnem ognju javnosti. Po informacijah je v Baldwinovi pogodbi zapisano, da bo oproščen vseh finančnih obveznosti, če bo tožen – poroča New York Post.