Oldal kiválasztása

Ogromen preobrat: na te 4 zvezdice čakajo nova delovna mesta!

Sprememba službe je pomemben dogodek v življenju vseh - toda v večini primerov pridemo na boljše mesto, kot če bi ostali na svojem običajnem delovnem mestu. Katera so nebesna znamenja, za katera se v drugi polovici leta obeta nova zaposlitev?

Včasih pride do situacije, ko morate preprosto preklopiti. Ko vam stara služba ne da več ničesar, bi morali iti vsak dan. Ni razvoja, skupnost ni dobra, šef je nesramen in tudi plača ni dovolj za nič. Toda iskanje nove službe zahteva tudi malo sreče. Včasih nas zvezde podpirajo pri naših poskusih. V drugi polovici leta 2021 lahko nekatera horoskopska znamenja pričakujejo večje kariere kot sicer. Poglejmo, komu zvezde obljubljajo novo delo!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Oven: Nova služba ima velike možnosti
Čeprav se je prva polovica leta za tiste, ki so rojeni v ovnu, nekoliko počasi začela, se stvari v drugi polovici leta 2021 odvijajo navzgor in lahko pričakujejo pozitivne spremembe v svoji karieri. Če se do zdaj niso upali zamenjati, je zdaj vaša priložnost, nova služba bo zanje zagotovo boljša od stare. Če ste se rodili v imenu ovna, se ne bojite vprašati za ceno svojega dela, zdaj so možnosti tudi finančno dobre. Oktober in november bosta za vas na tem področju še posebej srečna meseca, bodite pozorni na trgu dela!

Dvojčki: gradnja odnosov se jim splača
Domačini vozovnice Twins slovijo tudi po svojih komunikacijskih veščinah. Zdaj se bo splačalo izkoristiti to sposobnost, saj se jim bo timsko delo in vzpostavljanje odnosov obrestovalo v drugi polovici leta. Hkrati bodo morda želeli zapustiti staro delovno mesto samo zaradi vrtanja starih sodelavcev ali nevzdržnega šefa, kar pomeni, da lahko komunikacija in človeški odnosi pokažejo tudi svojo senčno plat. Če začutite potrebo po spremembi kot znak dvojčka, ne razmišljajte samo o starih predlogah. Morda vas nova služba čaka na povsem drugačnem področju kot tam, kjer ste do zdaj delali!

Ravnotežje: uspejo uravnotežiti
Ravnotežje tehtnice je ravnotežje različnih življenjskih področij in to bodo končno lahko ustvarili letos. Nova zaposlitev ponuja priložnost za prijetno in donosno delo brez družine ali hobijev. Čeprav se leto za mnoge tehtnice ni začelo zlahka, je v drugi polovici leta na njihov račun iz več virov kapljalo majhno količino denarja. In nova služba jim bo poleg boljšega plačila pomagala tudi pri uresničevanju njihovih poklicnih sanj lepo in postopno.

Ribe: novo delovno mesto prihaja z višjo plačo
Za tiste, ki so rojeni v vlogi Ribe, bo druga polovica leta 2021 podprla iskanje bolje plačane nove službe. Čeprav domačini te vozovnice izberejo kariero predvsem zaradi „ljubezni”, zaradi navdušenja in ne denar, ki jim je primarna prioriteta, zdaj ne škodi, če pozorno pogledate tudi ponudbo plačil, ki jo prejmejo. Letos se lahko še posebej dobro dogovorijo, če razmišljajo o zamenjavi službe. Vredno je ostati odprt za idejo sprememb in raziskati tudi področja na strokovnem področju, na katerih še niste bili.