Oldal kiválasztása

Njeno mamo so ubili s plodom v trebuhu, za seboj pa je pustila 4 letno deklico

Mati, ki je pod srcem pričakovala še enega otroka, je bila hladnokrvno ustreljena.

Obtožen je bil petnajstletnik, ki je v začetku tega meseca ustrelil in ubil življenje 21 letne noseče matere in hudo ranil moškega.

Policija obtoženih ni imenovala, vemo pa le, da je streljanje potekalo 20. maja zvečer v Austinu v Teksasu. Zaradi sproženih strelov so se ljudje oblasti hitro pripeljali na kraj dogodka, kjer pa niso našli nobene žrtve, le kri in patrone – piše CrimeOnline.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nato je iz leta 911 prejelo poročilo, ki je policijo pripeljalo do žrtev. Takrat so Kaylin Price našli na zadnjem sedežu avtomobila s strelno rano. Poskušali so mu rešiti življenje, a mu niso mogli več pomagati. Medtem je bil ranjen tudi moški, noga ga je zadela krogla, okreval je v bolnišnici.

Izkazalo se je, da so Price in njegovi prijatelji petnajstletnika srečali pod mostom. Priče so povedale, da je najstnik streljal iz avtomobila, ki je nato odpeljal s kraja dogodka. Priceovi prijatelji so poskušali priti v bolnišnico, a so na koncu poklicali pomoč.

Obdukcija je pokazala, da je bila ženska noseča 16 tednov, poleg tega pa je za seboj pustila 4-letno deklico. Po novicah je ženska pred kratkim izvedela, da bi bil njen drugi otrok fant.