Oldal kiválasztása

Neverjetno: najstnica je zanosila

Bila je zelo presenečena, ko se je izkazalo, da je noseča...

Samantha Lynn Isabella je pripovedovala precej nenavadno zgodbo o tem, kaj se ji je zgodilo pred petimi leti. Takratna 19 letna deklica se je nenadoma zavedela, da je zamudila menstruacijo in da ima krč v trebuhu.

Bilo je tistih, ki so ji rekli, da je noseča, vendar se ji je to zdelo nemogoče, saj še ni seksala s svojim fantom. Priznala je, da je že imela pastoralne tečaje s svojo ljubeznijo, vendar so še čakali na dejanski odnos.

Tako je bilo presenečenje še večje, ko je test nosečnosti pokazal pozitiven rezultat.

“Vzela sem test nosečnosti in bila sem prepričana, da bo negativen. A pokazalo se je, da sem noseča, zato sem naredila še šest testov” – je svojo neverjetno zgodbo na strani Insider začela Samatha.

Ko so bili vsi testi nosečnosti pozitivni, se je posvetovala z zdravnikom, da se prepriča, da je noseča. Na njen največji šok ji je zdravnik povedal, da je noseča pet tednov.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ginekologinja dr. Jennifer Lincoln je za spletno stran dejala, da čeprav je deviška nosečnost redka, se vseeno pojavi. Kar se lahko zgodi, ko sperme vstopijo v nožnico brez penetracije, na primer s prstov. Pri tej oploditvi ni veliko možnosti, vendar je vseeno mogoče.

Samatha in njen partner sta se odločila, da bosta obdržala otroka, čeprav nobeden od njih ni razmišljal o ustanovitvi družine. Od takrat ima mali Bentley pet let in rodil se je mlajši brat.

Samantha pravi, da je bil njen drugi sin že spočet na “tradicionalen” način…