Oldal kiválasztása

NEKDANJI KOMORNIK RAZKRIVA, KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO NA ROJSTNI DAN PRINCA HARRYJA

Princ Harry bo 15. septembra praznoval 39. rojstni dan. Nekdanji komornik britanske kraljeve družine je zdaj razkril, kaj lahko po njegovem mnenju družina Charles pričakuje od princa.

Princ Harry je že nekaj časa v vojni s svojo družino, čeprav se občasno pojavljajo govorice o morebitni spravi. Nekdanji komornik je zdaj razkril, kakšne so možnosti, da bi prinčev prihajajoči rojstni dan prinesel ponovno združitev.

Grant Harrold je pred tem sedem let delal v kraljevi družini kot komornik Charlesa III, zato ima nekaj znanja o članih kraljeve družine. Ob prihajajočem rojstnem dnevu princa Harryja (ki bo 15. septembra) je dejal, da sicer še vedno obstaja možnost mirovne ponudbe, ki bi lahko bila odlična priložnost, vendar osebno za to ne vidi veliko možnosti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Škoda je storjena in ne vidim, da bi se to v bližnji prihodnosti dramatično spremenilo.
– New York Post je spomnil na izjavo nekdanjega komornika. Ta je dejal, da upa, da bo William poslal elektronsko sporočilo ali telefonski klic in se zahvalil bratu, vendar pravi, da je to največ, kar lahko pričakuje princ Harry.

Harrold je še dodal, da Harry v teh dneh verjetno veliko razmišlja o svoji družini: Elizabeta II. je umrla 8. septembra lani, zato je to obdobje za princa bolj povezano z žalovanjem in žalostjo kot z veseljem in željo po praznovanju prihajajočega rojstnega dne.

Princ Harry zaman potuje v Anglijo
Kot smo že poročali, bo princ Harry tik pred svojim rojstnim dnem, 7. septembra, odpotoval v Anglijo na dobrodelno prireditev, vendar njegova žena ne bo odpotovala z njim. Prav tako je znano, da se vojvoda sussekseški med kratkim obiskom ne bo srečal s svojo družino, kljub bližajoči se obletnici kraljičine smrti. Kralj Charles naj ne bi imel časa, da bi se srečal s sinom, medtem ko se govori, da se William po zaostritvi spora med njima ne bo želel srečati z bratom.