Oldal kiválasztása

Ne morete verjeti, kaj se v tujini imenuje Marcellina

Oboževalci bi morali izbrati Saško laguno, Seksi Saški zaliv in Kebelski zaliv kot tiste, ki so jim najbolj všeč.

Poleg sanjskih počitnic je Marcellina s svojo ljubico preživela 8 dni na enem najlepših območij Grčije, polotoku Halkidiki. Med gostovanjem je pevka našla neokrnjen zaliv in prosila svoje oboževalce, naj skupaj poimenujejo rajsko pokrajino. Samo namigi za suoer idej!

Marcellina se je že dobro znašla počivati, saj je prestala precej naporno obdobje. Pevka saksofona je septembra lani v Alpah doživela smrtno nevarno nesrečo in njena roka se od takrat ni povsem opomogla. Zdravniki pravijo, da bi bila potrebna še ena operacija, vendar Marcellina tega ne želi. Namesto tega se je odločil za potovanje v Grčijo s partnerjem, da se za nekaj časa sprosti. Po prihodu saksofonista na polotok Halkidiki in v okviru projekta Cassandra je začel ogromno iskanja, da bi našel neokrnjen zaliv, ki ni bil natrpan s turisti.

Po vztrajnem iskanju je Marcellina našla popolno plažo, kjer se je lahko kopala. Ko pa je poskušal izvedeti ime neokrnjenega zaliva, je bil precej presenečen. Izkazalo se je, da slikovito mesto sploh nima imena.

Fotó: pixabay.com

„Takoj mi je prišlo na pamet, da bi moral poimenovati moj mali zaliv, tudi o meni! Na pomoč sem se obrnil k navijačem, ki so bili zelo izpostavljeni sami sebi. Dobila sem veliko nasvetov, od katerih so bili nekateri smešni in zelo uporabni. Na koncu so bili še trije predlogi za tekmovanje in ne morem se odločiti in zelo bi bila vesela, če bi bralci Ripota lahko pomagali ” – je začela Marcellina in naštela tri možne zmagovalce. Ljubitelji Sax Laguon, Sexy Sax Bay in Kebel Bay bodo izbrali najbolj simpatične do njih.

“Predstavljajte si, tudi Švice

poslali so mi tudi smešno fotografijo, kako sem videti, kot da stopim iz Baywacha” – je dejal saksofonist, ki se je odlično zabaval in v neki gostilni vedel, da dela res dober žiroskop.

„Pravi gyros je narejeno tako, da najprej na meč položimo svež paradižnik, nato pa meso. Iz teksture paradižnika je mogoče razbrati, da kupec res dobi svež gyros”- je Marcellina povedala za skrivnost.