Oldal kiválasztása

NASTOPI TRETJI DESETMILIJONTI DAN V LETU: DENAR JE NA PRAGU TEH TREH ZVEZDIC

Prihaja dan čudovitih naukov, obilja in sreče. Podpira tri znamenja z desetmilijonkratno energijo. Ali imate denar na svoji strani?

21. julija letos bo tretji desetmilijonkratni dan, Chokhör Düchen, ki je “praznik molitvenega kolesa”. Na ta dan se budistični verniki spominjajo Budovega prvega svetega govora Učitelj štirih plemenitih resnic.

Deset milijonov dni je pomembnih, ker lahko na te dni spremenite svoje razmišljanje in svoj um napolnite z mislimi, ki vas bodo pripeljale do cilja. Te misli vam dajo mir in spokojnost. Z ukrepi se lahko znebite neljubih misli, starih navad, čustev in dejanj. Na ta način boste lahko sprejeli dobroto, obilje in ljubezen. Tri zvezdna znamenja na ta dan zdaj z veliko sreče udarjajo po denarju. Ste tudi vi med njimi?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Bik
Če se trenutno ukvarjate s premoženjskimi zadevami, vam bo petek prinesel darilo ali novico, po kateri ste hrepeneli. Denar vas bo končno zadel. Naj bo to prodaja ali najem. Pomembno je, da boste na ta dan imeli dohodek, katerega obilje boste lahko občutili, srečni dogodki sovpadajo. Če v vašem življenju ni nepremičninskega posla, prav tako ne obupajte, saj bo denar prišel nenadoma, po nepričakovani poti. Uživajte, vendar ta konec tedna ne zapravljajte preveč!

Lev
V teh dneh je v vas prisotna nepotrpežljivost. Ni vam lahko, a petek prinaša nekaj odrešitve. Osredotočite se na pozitivne stvari in za pol ure izklopite svoje misli. To ima neverjeten učinek. Lahko bi bili srečen otrok in vsaj vaše finance bi vas lahko presenetile. Zdaj vam pošiljajo darilo z neba, čeprav se znesek denarja ta dan še ne bo pojavil na vašem bančnem računu, vendar ste lahko prepričani, da ga boste prejeli v nekaj dneh. Pomembno je, da ne dajete energije negativnim občutkom, uporabite energije tega desetmilijonkratnega sonca. Osredotočite se na dobre stvari!

Tehtnica
Čeprav vam planeti ta dan niso ravno naklonjeni, se lahko počutite precej izčrpani. Ravno zato si morate vzeti odmor, se učiti iz preteklosti in se ukvarjati s svojimi zadevami. Četudi vsa področja vašega življenja ne delujejo najbolje, vsaj obilje trka na vaša vrata. Drugi lahko precej prispevajo k uresničitvi vaših zamisli. Plavajte na valu pozitivne energije. Končno je napočil čas za uresničitev vaših načrtov. Prišli bodo partnerji, ki bodo skupaj z vami zgradili nekaj koristnega, uresničitev pa bo podprl tudi denar.