Oldal kiválasztása

MILIJONI ŽALUJEJO: PRILJUBLJENEGA RAPERJA UMORIJO

Star je bil le 31 let.

Priljubljeni raper naj bi bil žrtev grozljivega napada v bližini svojega doma. Juan Carlos Sauceda, znan pod umetniškim imenom Lefty SM, je bil brutalno umorjen v Zapopanu v Mehiki. Novico o zvezdnikovi smrti je njegova založba objavila na Instagramu.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Dragi prijatelji! Z globoko žalostjo vas obveščamo o smrti Leftyja SM, Juana Carlosa Saucede” – je zapisala založba Alzada Records. Predstavnik založbe je povedal, da je bil raper ustreljen, dobil je dve krogli in bil ob prihodu v lokalno bolnišnico razglašen za mrtvega.

Raper je bil v Mehiki, kjer je v gledališču Metropólitan v Mexico Cityju nastopil s svojim prijateljem in glasbenim kolegom MC Davo. Davo je svoje občutke ob smrti prijatelja delil v videoposnetku.

Kako je to mogoče? Ne morem verjeti, res, ne morem verjeti.
– je s solzami v očeh dejal Davo.

Lefty SM je svojo glasbeno kariero začel leta 1992 v svojem rojstnem mestu San Luis Río Colorado v Sonori. Leta 2017 je postal zelo priljubljen in se povezal z velikimi imeni v industriji, kot so Santa Fe Klan, Dharius, C-Kan, MC Davo in Neto Peña. O njegovi priljubljenosti priča podatek, da ima njegov kanal na YouTubu 2,76 milijona naročnikov, njegova stran Insta pa 1,4 milijona sledilcev. Njegovi oboževalci so se mladi umetnici poklonili v razdelku za komentarje njegove zadnje objave – poroča The Sun.

Vedno boš v naših srcih
– se je poslovil eden od oboževalcev.