Oldal kiválasztása

MERKUR IN VENERA V KONJUNKCIJI: TA TRI ZNAMENJA RAZKRIVAJO SVOJA ISKRENA ČUSTVA

Sredina tedna prinaša močne energije. Merkur in Venera skupaj opravljata svoje delo na nebu in trem zvezdnim znamenjem obljubljata iskrenost. Ste eden od njih?

V četrtek je Merkur v konjunkciji z retrogradno Venero v Levu. Čas je, da sprejmete ljubezen, usmerjeno v vas, in poskrbite, da bodo ljudje okoli vas cenili, kar jim lahko daste. Komunikacija bo na ta dan lahka in prilagodljiva, če se boste komu približali, vas bo zlahka razumel. Z Luno v Škorpijonu bodo v tem lepem času pomembna globoka čustva, ljubezen in naklonjenost. Ne pozabite, da v odnosu med Merkurjem in Venero ne gre le za ljubezen, temveč tudi za izražanje iskrenih čustev. Na tri znamenja ta formula še posebej močno vpliva, zato lahko razkrijejo svoja globoka čustva in pri tem lahko pridejo na površje njihove skrite skrivnosti.

Dvojčki
Morda ste razpoloženi za ljubezen, predvsem pa se boste lahko o svojih čustvih strastno pogovarjali z nekom, ki vam je pri srcu. Razjasnjujoč pogovor vam bo dal moč in zagon, položili boste karte na mizo in to vas bo končno dvignilo. Čeprav ste privzeto mojster komunikacije, bo tokrat drugače, saj v družbi ne bo zasijala vaša neverjetna količina znanja in spretnosti, temveč se bodo iz globokih kotičkov vaše duše pojavila za vas celo nenavadna čustva, ki jih ne morete več skrivati. Pojdite ven, zabavajte se, kljub občutkom tega dne ne jemljite preveč resno, naj vam igra in humor pomagata predelati, kar se je zgodilo. Imeli boste čudovit dan, naj vas čudoviti občutki ponesejo skozi vikend.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Lev
V teh dneh skorajda sijete, vendar bo tudi četrtek za vas nekaj posebnega. Planeti vas bodo podprli, da boste v prijetnem pogovoru uredili občutke zase in za družino. Izrazite hvaležnost za vse, kar ste prejeli, in sprejmite tisto, po čemer hrepenite. Partner vas bo podpiral pri vsem, kar počnete, pomaga vam, da v odnosih postavite meje. Pomembni so jasni, ljubeči pogovori, in tudi če je nekdo v družini odsoten, je še vedno vredno stopiti v stik z njim. Odprite svoje srce, odprite ga drugim, ne bo vam žal. Lahko začnete z družinsko zdravilno energijo. Če želite kar koli skriti, je to zdaj skoraj nemogoče.

Škorpijon
Ste izjemno občutljivi za druge in strastno radi rušite tabuje. Vaše želje vas močno ženejo naprej. Vaša iskrena čustva so večinoma zakrita s skrivnostmi, zdaj pa lahko nekaj pride na površje. Niste samo vi tisti, ki v drugih prebujate strast, ampak se tudi sami odpirate. Jasno in jasno izražate, kaj vas moti, kaj vas navdihuje, kaj si želite in kaj bi spremenili. Vaš partner to ceni.
Običajno niste zgovorni, ko gre za vaša čustva, vendar izjemoma izpustite nekaj, kar je povsem neobičajno. Vaš ljubimec bi moral imeti moč, da to sprejme, saj mu s tem pokažete nov in nepoznan obraz.