Oldal kiválasztása

MATI JE VELIKO SE ŠOKIRALA: 2 LETNEGA SINA JE NAŠLA MRTVEG V SOBI

Žalost požre mater, potem ko ni mogla rešiti svojega otroka.

Poljski par se je preselil v Edinburgh, kjer sta si ustvarila družino. Sprva je šlo vse dobro, na koncu pa sta se razšla. Patrycja Szczesnia je svojo zvezo z očetom svojega otroka štela za zaprto, a se ni mogel izpustiti. Potem ko je izvedela, da se srečuje z drugim moškim, je vprašala o svojem spolnem življenju, na kar se ni odzvala. Ko se je zgodila groza, sta živela v drugi hiši… Ko je Patrycja vstopila v Juliusovo spalnico, je videla, da njegov sin plava v krvi, njegov obraz pa je moder.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Vedela sem, da je mrtev” – je rekla njena mati in se zgrudila.

Takrat je v družinsko hišo zazvonila njihova soseda Tracy Stirling. Ženska je za Daily Mail povedala, da so bili nos, obraz in majica Lukea Czapla okrvavljeni, ko je odprl vrata in je zadišalo po alkoholu.

Par se je prepiral med seboj, niti ni bil pozoren na gosta. Patrycja se je živčno plazila gor in dol, nato pa je začela vpiti: “Ubil je mojega otroka, ubil je mojega otroka!”

Policisti so med hišno preiskavo v hiši našli jasne dokaze. Kad je bila polna vode, v kotu je bil nož, vendar je bilo tudi rezilo kot straniščna deska, medtem ko je bila na tla vržena pištola. Orožje je natančno ustrezalo poškodbam, najdenim na Juliusovem telesu, ki je bil star komaj 2 leti.

Czapla umor kljub temu zanika, njegov pravni zastopnik pa poskuša pojasniti, da v času sinove smrti ni bil verodostojen. Sojenja proti njemu še potekajo, poleg umora otroka pa so proti njemu vložili še devet obtožb, med drugim vožnja pod vplivom alkohola, posedovanje mamil in nedovoljeno posedovanje orožja.