Oldal kiválasztása

"LJUBIM TE" - TO JE BILO ZADNJE SPOROČILO 22 LETNEGA ŠPORTNIKA

Njegova družina in prijatelji so bili presenečeni nad vedenjem mladega športnika. Zadnji dan svojega življenja se je imel lepo s prijatelji.

Mladi igralec ragbija, 22 letni Brooke Morris Merthyr, se je zabaval s prijatelji v Tydfilu, a naslednji dan ni mogel več kontaktirati z njim. Po besedah prijateljev in družine je bilo njegovo izginotje popolnoma nenavadno za igralca ragbija, ki je bil član Nelsonovega RFC. Pet dni po nočnem ven so oblasti našle truplo na reki Taff blizu Abercynona.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Tisti večer smo šli samo v dva lokala. Začeli smo v gostilni Vulcan na Visoki ulici, kjer je s prijatelji spil dve ali tri pijače. Nato so se sprehodili do nočnega kluba Kirkhouse na ulici Dynevor” – se je tragične noči spominjala Miss Griffiths, ena od Morrisovih kolegov športnikov.

Mlada je dodala, da sta s prijateljicami plesala v nočnem klubu in spila še dva ali tri jagerje. Nato sta zapustila klub in se odpravila domov, kjer sta se začela pogovarjati z dvema fantoma. Vendar pa je ena komentirala Morrisove obrvi, preden jo je udarila.

S taksijem so ragbista najprej izgnali na njegovem domu okoli pol štirih zjutraj. Vendar s steklenico vina v roki ni začel z negotovimi koraki hoditi proti hiši, ampak je začel hoditi po ulici. Takrat so ga nazadnje videli, ponoči pa je svoji punci poslal zadnje sporočilo z besedami: “Ljubim te.”

Kot poroča Mirror, se je Brooke borila z depresijo in je imela burno razmerje s svojo ljubeznijo. Njegova mati je Morrisa opisala kot umirjenega in srečnega človeka, ki se je pred smrtjo pripravljal na prihajajočo tekmo v ragbiju in na potovanje na Poljsko s prijatelji. Po policijski preiskavi ni kazalo, da bi se spopadal s samomorilnimi mislimi. Zdravstveni vzrok smrti je bilo zadušitev, drugih opaznejših poškodb ni bilo. Končno je bila smrt 22 letne Brooke Morris razglašena za nesrečo.