Oldal kiválasztása

KATE POKAZALA SVAKINJI NJENO MESTO: TO JE NJEN ODGOVOR

Videz princese Catherine je osupnil vse.

41-letna valižanska princesa je skupaj z možem, valižanskim princem Williamom, obiskala dobrodelni in krizni center, ki pomaga družinam v težkih razmerah. Prinesla sta tudi donacije hrane in pomagala razvrščati doslej zbrane donacije.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Catherine je nosila plašč v barvi ciklame in barvno usklajen pulover, s čimer se je posmehnila Meghan Markle. Žena princa Harryja je v škandalozni Netflixovi seriji trdila, da člani kraljeve družine ne bi smeli nositi živih barv in da so tudi njo “prisilili”, da se zlije z množico, namesto da bi izstopala iz nje. Zato je morala nositi veliko nevtralnih in umirjenih barv.

Megan je rekla: “Zanimalo me je, katere barve lahko nosim? Bež? Belo? Torej moram nositi umirjene barve, da se zlijem z okolico? Zato nisem vedel, kako bi se lahko pridružila tej družini… tudi če bi se po najboljših močeh trudila, da jim ugajala. In nisem želela osramotiti te družine.”

Na to se je princesa Catherine odzvala na resnično prefinjen način s svojim nedavnim nastopom …

Dobrodelna organizacija Foodshare v Windsorju, ki sta jo obiskala princ William in Kate, letos praznuje 10. obletnico delovanja.

(via)