Oldal kiválasztása

KAKO BI BILI PO MNENJU UMETNE INTELIGENCE VIDETI OTROCI PRIJATELJEVIH JUNAKOV

Zelo zanimive fotografije!

Priljubljena serija Prijatelji spremlja življenje šestih prijateljev, ki živijo v New Yorku. Veliko ljudi jih ima rado, zato je bilo za grafičnega oblikovalca Jeremyja Pomeroya povsem razumljivo, da s pomočjo umetne inteligence preveri, kako bi bili videti otroci likov.

Eden najbolj priljubljenih parov v seriji sta bila Ross in Rachel. Upodobljena sta bila z dvema čudovitima deklicama, od katerih je bila ena verjetno Emma, ki je v seriji že nastopala kot njuna hči, vendar smo jo na zaslonu videli le kot dojenčka.

Drugi par v seriji sta bila Chandler in Monica. Po scenariju sta posvojila dvojčka. Ker je bilo v seriji navedeno, da par ne more imeti lastnih otrok, zato nista bila kot „starša”.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Mikova in Pheobina „otroka” sta bila upodobljena kot dve deklici, ki naj bi bili bolj podobni Phoebe – poroča Parameter.

Joey je bil pravi ženskar, vendar ga je avtor združil z likom Janice, ki je hodila s Chandlerjem. Ta par naj bi imel sina in hčerko – vendar se je več oboževalcev strinjalo, da bi bilo zelo čudno, če bi se v oddaji zbližala.