Oldal kiválasztása

Izvlekla je varovalko: njena 61-letna babica in njen 24-letni mož načrtujeta prvega skupnega otroka

Mislita, da s tem ni nič narobe, morda imata skupnega otroka.

24-letni Quran McCain pravi, da z ženo Cheryl McGregor (61) načrtujeta prvega skupnega otroka. Par se je poročil lansko jesen, pri čemer ga starostna razlika 37 let ni motila.

Cheryl ima tako ali tako že 7 otrok in 17 vnukov, zdaj pa si želi otroka tudi s svojo ljubeznijo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Moški je priznal, da sta na naraven način poskušala ugotoviti, ali je Cheryl zanosila, nato pa ugotovil, da ima starost, čeprav ni zaljubljen, vlogo v biologiji.

„Na ta način lahko prideta v poštev starševstvo in posvojitev. Še vedno imamo raje nadomestno materinstvo, vendar smo slišali veliko primerov, ko je bilo pravnih zapletov konec. Iščemo prijazno mamo, ki je pripravljena podpisati pogodbo, da otrok po rojstvu nima pravice do otroka. Če bi posvojili, bi si zagotovo želeli, da bi polkrvni otrok verjel, da je to res naš otrok” – je navdušeno povedal mladi mož.

Starejši ara se zaveda svoje starosti in pravi, da ve, da njunega otroka ne bo mogel skupaj vzgajati tako dolgo, kot si želi, a misli, da bo njegova 24-letna ljubezen uspevala samo z otrokom.

Vendar niso vsi zadovoljni s svojim načrtom, komentatorji pravijo, da je bil reševan in da bi bilo neodgovorno imeti otroka.