Oldal kiválasztása

HOROSKOP SUPER MOČI: TO JE VAŠA NAJBOLJ SKRIVNA LASTNOST GLEDE NA VAŠE ZNAMENJE

Vsako horoskopsko znamenje ima posebno lastnost, ki mu daje moč skozi vse življenje. Kaj je tvoja supermoč?

In velemoči obstajajo! Čeprav vam zdaj ni treba razmišljati o čarobnih močeh, ampak o fantastičnih lastnostih, ki posameznim znakom zodiaka pomagajo v življenju. Kakšno moč imaš?

Oven – Moč, vzdržljivost
Vaša največja sposobnost za napredovanje je moč, ki jo gradite z vztrajnostjo. Ti se odloči, kaj hočeš, in to dobiš skozi ogenj in vodo. Nič in nihče te ne zadržuje. Ti poskrbiš za to.

Bik – Cenjenje
Čeprav ste ljubitelj predmetov, je vaša velika vrlina, da cenite ne le svoje luksuzne predmete, ampak tudi spoštovanje sebe in drugih. Lahko ste hvaležni za to, kar imate ali kar ste dosegli. To je vaša zelo dobra lastnost.

Dvojčka – Radovednost
Vse mi je mar. Ti skrbiš za vse. Raziskujete, se informirate. Uporabljate to supermoč. Dobro komunicirate in izkoriščate pridobljeno znanje.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Rak – Skrbnost
Za vas je najpomembnejša družina, skrb za vaše najdražje. Tu je vaša največja moč, zato si ustvarite čudovit dom, kjer največja ljubezen čaka vaše sorodnike in prijatelje.

Lev – Kraljevska drža
Vaša samozavest je za vas povsem naravna. Na ta način učite druge, da se upajo postaviti zase. Karkoli začnete v življenju, vam bo uspelo, ne karkoli. Na ta način ste lahko dober zgled drugim.

Devica – Red
Vi predstavljate red. To ustvarjaš okoli sebe in v sebi. To je tudi vaš življenjski namen. To poslanstvo opravljate ponižno, kot pravijo: red je duša vsega. To je vaša predanost in tudi vaša moč.

Tehtnica – Harmonija
Vedno iščete mir, tišino in harmonijo, ki vas obkrožajo. Čeprav se osredotočate na druge in poskušate predvsem pomagati svojim najbližjim pri ustvarjanju harmonije, ne pozabite niti nase. Najpomembneje za vas je, da so vsi zadovoljni in uravnoteženi, kar je zelo dobra lastnost.

 

Škorpijon – Doživljanje samega sebe
Upaš si iti v globine in višave samega sebe. Ni se lahko soočiti s temo in svetlobo v sebi. Končni ste, a ta izkušnja vas pelje naprej. S tem lahko pomagaš tudi drugim, saj si s to stopnjo samozavedanja lahko dober zgled, kako se drugi upajo soočiti sami s seboj.

Strelec – želja po pustolovščinah
Ste pustolovski in navdušeni. Zelo optimističen in odprt. S tem pritegneš ljudi in pokažeš, da se da živeti tudi drugače. To je vaša velika vrlina. Seveda tudi sami uživate v življenju.

Kozorog – Ne poznate nemogočega
Za vas so cilji najpomembnejša stvar v življenju. Za to imate neverjetno vzdržljivost, ne poznate nemogočega. To je tisto, kar vas bo v življenju pripeljalo tja, kamor želite iti. Sposobni ste voditi druge do uspeha. To je tvoja supermoč.

Vodnar – Svoboda
Predvsem pa lahko premagate lastne notranje omejitve in s tem zaživite svobodno. Nenehno se obnavljate in v vsem iščete svobodo. V odnosih, službi, poklicu. Lepo je biti ob tebi, nekako lahko vsak diha ob tebi in lahko drugim pokažeš neznana stališča. Nenehno se izboljšujete.

Ribi – Zanesljivost
Ste zelo zanesljivi, a tudi sami zaupate drugim. Plavate v teh energijah. To prenašaš na druge, z veseljem se ti zaupajo, verjamejo vate in ti sledijo. Delate dobre stvari, zato ste tudi dober zgled drugim. V tem je velika moč in to počnete z odgovornostjo. Vaše zavedanje je zelo pomembno v življenju. Tako se ne boste ujeli v stvari, ki bi lahko ogrozile to zanesljivost.