Oldal kiválasztása

Dve družini Rottweilerjev sta raztrgali 10-mesečno punčko z angelskim obrazom

Malček ni imel možnosti za pobeg, potem ko ga je oče pustil samega s svojo krvjo.

V torek se je v domu v Severni Karolini zgodila strašna tragedija. Dva psa rotvajlerja iz družine sta napadla punčko, ki je stara le 10 mesecev.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Oče Malie Winberry dela kot poklicni uslužbenec organov pregona in je bil v času tragedije na prost dan. Za kratek čas je le odšel na njuno dvorišče, v tem času pa sta dve zrasli krvi in majhna punčka ostala sama.

Ni natančno znano, kaj se je zgodilo, toda moški je slišal zvoke, ki so se filtrirali iz hiše, zaradi česar se je vrnil nazaj. Ko je vstopil v vrata, se je soočil z brutalnim napadom psa, ki mu je bila žrtev Malia.

„Ravno je stopil ven, da je postavil brizgalno na svoje mesto, ko je sosed stopil k njemu, da bi se pogovoril z njim, in to ni trajalo nekaj minut, toda že je slišal hrup v hiši” – je Danny Johnson, kapetan Johnstona Okrožni šerif povedal Crime Online.

Dokler je sosed klical na pomoč, je oče s tveganji lastne telesne integritete naredil vse, da je rešil življenje svojega otroka. Na žalost so reševalci deklico na kraju prizorili mrtvo.

Tuji časopisi so izvedeli, da s psi že prej ni bilo težav. Vendar so zaradi varnosti zagovorniki pravic živali zasegli dva družinska rotvajlerja. Poleg tega so bile živali pozneje razvrščene kot nevarne.

Mati v času tragedije ni bilo doma, saj je dežurala pri lokalnem odpravljanju nesreč. Par je v tragediji izgubil prvega otroka.