Oldal kiválasztása

CHRISTIAN BRUECKNER O MAJHNEM MADDIVU PRAVI NEVERJETNO STVAR

Preiskovalec je končno uspel pridobiti Madeleine McCann, glavno osumljenko za njeno izginotje, da je začela govoriti.

Glavni osumljenec za izginotje Madeleine McCann je pred kratkim dal intervju kot del dokumentarca.

Takrat naj bi Christian Brueckner povedal britanskemu detektivu Marku Williams-Thomasu, da lahko dokaže, da je bil drugje v noči, ko je bil otrok ugrabljen leta 2007. Vse to se je zgodilo po tem, ko je bil 44-letni nemški pedofil prvič uradno imenovan za osumljenca v Portugalska.

Mimogrede, Bruecknerjevo imenovanje za osumljenca je bilo ravno blizu 15. obletnice ugrabitve, ki je grozila, da bo primer potekel. Vendar je ta korak dal priložnost za nadaljevanje sedanje preiskave.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Novi dokumentarec Madeleine McCann: Glavni osumljenec je posnel ameriški AMC Crime in bo na sporedu 3. maja. Brueckner je pridno poslušal skoraj dve leti in se je bil pripravljen odpreti le zaradi tega dokumentarca.

Eden od filmskih ustvarjalcev, britanski detektiv Mark Williams-Thomas, je za Mirror povedal: “Od takrat sva v stiku že dolgo in pisno in sva mi podrobno razložila njegovo situacijo. Povedal je točno, kje je bil v noči, ko je Madeleine izginila, in da ni bil tam, kjer je policija mislila. Prav tako vztraja, da je popolnoma nedolžen. Moja preiskava je razkrila dokaze, ki so bombastični, vendar ne rečem, da verjamem v to, kar mi je povedal Brueckner. Presodijo gledalci.”