Oldal kiválasztása

BOLNEŠNI EROTIČNI VIDEOPOSNETKI IZ POPOLNOMA PAKERSKE MADONNE

Babica popa je samopredstavitev dvignila na novo raven.

Madonnini koncerti in posnetki so bili zadnja desetletja močno starostno omejeni, z razvojem interneta pa se tudi ona kaže vse bolj nesramno. Na Instagramu se redno pojavlja s slikami in videoposnetki, katerih glavni junaki so njegovi liki. Toda zdaj je šel še dlje in njegovi videoposnetki, ki so bili že pornografski, so bili preprosto šokantni.

Pevka, ki se približuje 64. letu starosti, je posnela tri NFT video posnetke o popolnoma goli Madonni, ki je rodila drevo z razmaknjenimi nogami, ali celo metulje, morda stonoge.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

NFT je virtualno premoženje, deluje podobno kot kriptovalute, le da v primeru NFT dobimo sliko, video, skladbo, ki je naša last in jo lahko kadarkoli prodamo v digitalnem svetu, tako kot otipljivo, fizično eno obstoječe umetniško delo.

Videoposnetki so digitalne animacije, vendar je bilo med delom uporabljeno Madonnino golo telo, kar pomeni, da je to, kar vidimo, v resnici telo dive, le v narisani obliki. Seveda to trdita on in ustvarjalka, saj ni težko reči, da Madge ni več v obliki virtualne kopije. Tri videoposnetke NFT si lahko ogledate na tej strani in nato ponudite ponudbo za dodajanje v zasebno zbirko nekoga. Izkupiček bo Madonna namenila v dobrodelne namene.