Oldal kiválasztása

3 ZVEZDICE, KI JE ZDAJ BOLJE SKRBI ZA SVOJE ZDRAVJE

To ni lahek čas, močne energije delujejo, lahko vplivajo tudi na vaše zdravje. Pojavijo se lahko tudi globoke težave, duševne poškodbe in telesni simptomi. Namenite malo več pozornosti sebi!

V prihodnjih dneh bo energija Plutona zelo trdo delala, trem zvezdam pa zagotovo ne koristi za zdravje. Seveda to ne pomeni, da mora biti velika drama, je pa vsekakor vredno pozornosti. Ste med njimi?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Rak
Vaša občutljivost, pretirana skrbnost vas je pripeljala do tega, da ste pozabili samo nase. Lahko ste na robu izčrpanosti. Čas je za počitek, če tega ne storite, vam lahko zdaj usoda vrže življenjsko situacijo, ki je zagotovo ne boste pozabili. Ne pojdite, dokler ne poskrbite za svoje telo. Dajte si čas, umaknite se, sprostite se, potujte. Odmaknite se od vrveža vsakdanjega življenja in ne boste v težavah. Bodite pozorni na to, kaj jeste, začnite se gibati, veliko hodite, pojdite v naravo!

Devica
Ne bodite tako razburjeni, to ni dobro za vaše zdravje. Kakorkoli že, toda to je zdaj planetarni položaj, ki bi lahko imel velik vpliv na vas. Poleg službe se sprostite, sprostite, ne dovolite, da vas vsakodnevni živci dražijo. Predpostavimo, da to počnete sami, nič ni tako pomembno kot vaše zdravje. Rešitev je lahko prijeten sprehod ob koncu tedna, pohod ali kolesarska tura, ne pozabite pa na vitamine in zeliščne čaje!

Škorpijon
Pluton lahko na površje prinese tudi duhovne rane iz globin, ne bodite presenečeni, če se vam ravnotežje poruši zaradi čustev. Tako lahko zdaj povzročite fizične simptome. Če ste prehlajeni ali ostanete doma, je čas za počitek, če se soočate z resnejšimi zdravstvenimi težavami, vedite, da vas bo ta preizkušnja kmalu minila. Težava je globoka, vendar je ni nemogoče odpraviti! Naprej, poiščite mirne, mirne dejavnosti.