Oldal kiválasztása
News

17 LETNIK ZAMAŠEN NA VELIKONOČNI SEJM PRED OČMI STARŠEV

Od trenutka do trenutka so bili mladi obkroženi. Reševalci so že zaman hiteli na sejmišče.

Na velikonočnem sejmu je izbruhnil množični prepir, ki je povzročil smrt 17-letnega fanta in še eno življenjsko nevarno poškodbo najstnika. Strašna tragedija se je zgodila na kraljevem velikonočnem sejmu v Sydneyju v Avstraliji.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kaj je povzročilo usodni spopad, še ni znano. Posnetki na družbenih omrežjih kažejo, da je bila mladeniča iz trenutka v trenutek obkrožena z večjo skupino. Nato so udarci začeli deževati, nazadnje pa je v rokah napadalcev bliskal nož. Še več, vse se je zgodilo pred očmi njegovih dveh mladih družin.

„Ko so prispeli reševalci, se je srce enega od bolnikov po travmatični poškodbi prsnega koša že ustavilo. Kljub najboljšim prizadevanjem na kraju dogodka oživljanje ni bilo uspešno” -je povedal Mark Whittaker, reševalec.

Še en 16-letnik je bil po zabodu v nogo z življenjsko nevarnimi poškodbami odpeljan v bolnišnico. Tudi v teh minutah se bori za življenje. Policija je kmalu zatem aretirala moškega v bližini.

Prepir je izbruhnil na pustnem delu sejma. Organizatorji so izrazili šok po smrti najstnika, piše stran Mirror. Dokler policija nadaljuje preiskavo, bo velikonočni sejem zaprt.