Oldal kiválasztása

Župnik je odpotoval v tujino, do takrat je bila njegova hiša prodana

Moški, ki je delal kot faran, je bil zelo presenečen, ko je prišel domov s potovanja.

Neverjetno zgodbo je povedal angleški župnik, ki je na poti domov prejel neverjetno stvar v svoj dom.

Cenjeni angleški župnik Mike Hall se je za nekaj tednov vrnil domov s potovanja v Wales, ko ga je ob prihodu v svojo hišo pričakala presenetljiva stvar. Sprva mu je bilo čudno, da njegov ključ sploh ni odpiral ključavnice njegove hiše, nato pa se je nenadoma na vratih pojavil povsem čuden moški, ki ga še nikoli ni videl.

Ko je župnik pogledal v hišo, je videl, da mu je vse pohištvo zamenjano, kot da tam nikoli ni živel. Moški pri vratih mu je nato povedal, da hiša ni več njegova, je že njegova in družinska last.

Moški je bil veliko presenečenje, saj ni niti prodal svoje hiše, le odšel je za nekaj tednov opravljat svoje delo. Po tem je „novi lastnik” preprosto poslal župnika stran od hiše. Povedal mu je, da že nekaj tednov kupuje to hišo in bi lahko želel skrbeti zanjo, če bo hotel.

In izkazalo se je, da je lastništvo hiše Mikea Halla že res pod drugim imenom. Moški sploh ni razumel, kaj se je zgodilo, zato je povedal policiji, ki mu je po preiskavi povedala, da gre za civilno zadevo, zato bo med preiskavo zapustil hišo, drugega ne more storiti.

Preiskava teče vse od takrat in župnik še vedno ni dobil nazaj hiše in morda še nekaj časa ne, glede na to, kako počasi zadeva napreduje.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Presenetljivo zgodbo je poročal BBC.