Oldal kiválasztása

„ŽIVLJENJE NIKOLI VEČ NE BO ENO ENO" - TELEFONSKI KLIC POVZROČIL SMRT 28-LETNICE

Mlada mamica je za seboj pustila svojega osemnajstmesečnega dojenčka, ki ga je naravnost oboževala. Njegova družina si želi pravice, ki je že dve leti ni deležna.

Žalujoča mati je v joku pripovedovala o tragediji svoje ljubljene hčerke. Ženska je dve leti vsak dan polagala sveže cvetje na mesto, kjer je umrla njena hči. To želi povedati vozniku, ki ga je ubil.

Leigh-Anne Wood, 28, je utrpela smrtne poškodbe v nesreči, ki jo je povzročil Robert McDonald. Moški je naredil napako, ko se je z ženo pogovarjal po prostoročnem telefonu, zato ni bil dovolj pozoren na vožnjo. Okoliščine tragedije niso znane, to je gotovo: od zadaj je zapeljal v avto lekarniške delavke, ki ga je zaradi tega zaneslo na pot nasproti vozečega kombija.

Mati želi pravico za svojo hčerko, ki je umrla tragično mlada, a prejšnji teden je sodišče Roberta izpustilo na prostost, potem ko mu je izreklo družbenokoristno delo in prepoved vožnje.

„Želel sem, da je tam nekaj, kar bi ga spominjalo na lepoto, ki jo je vzel vsem nam. O njem ne vem ničesar, vendar sem upal, da bo on ali njegova družina šla mimo in ga videla. Vsak dan pustimo rože, ki so svetle in pisane kot rože Leigh-Anne. Naša družina je bila popolnoma uničena zaradi tragedije. Življenje nikoli več ne bo isto. Ampak zakaj? To je vprašanje, h kateremu se vedno znova vračamo. Zakaj se je to zgodilo? Ne razumem, zakaj jo je udaril” – je za The Sun hlipala užaloščena mati.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Leigh-Anne, ki je iz Elgina v Morayu, je živela življenje svojih sanj in rada je bila mama Charlotte, ki je bila stara 18 mesecev, ko se je zgodila nesreča. Leigh-Anne in njen 32-letni mož Lee sta pravkar podpisala pogodbo za nakup hiše, ki sta jo najemala zadnja tri leta.