Oldal kiválasztása

Zaradi športne obleke je na letališču ubila simpatično dekle

Po internetu se je sprožila burna razprava o tem, ali so njena oblačila res dala razlog za to, kar se je zgodilo.

33-letno Serah Nathan so letališki delavci na letališču v Sydneyju hudo ponižali. Dva člana nizkocenovnega osebja za zemeljsko oskrbo letal Jetstar sta začela žaliti pol avstralsko, pol-šrilanško žensko, ker je „preoblekla preveč obleke in sedela v naročju partnerja na terminalu” – poroča New York Post.

Mlado žensko so letališki delavci že večkrat pozvali, naj sedijo na stolu poleg svoje partnerice, ker moti otroke okoli sebe, saj sedi v njenem naročju. Po govoricah je Serah ubogala ukaz, ker je rekla, da okrog njih ni sirote duše in otrok sploh nima. Čez nekaj časa so se letališki delavci vrnili s šefom in jo spet poklicali, naj se usede, a ni storila dovolj.

Povedala je, da je prepir tako ponižujoč in oseben napad, da se ni vkrcala na letalo letalske družbe v Melbourne. Namesto tega je izgubil ceno vozovnice in z drugo letalsko družbo prevzel novo.

Fotó: pixabay.com

Poleg tega je o incidentu napisala objavo na Twitterju, v kateri je pokazala, kakšno obleko je letališko osebje začelo po njej. Objava se je kot virus širila po internetu in kmalu dosegla vodstvo letalske družbe, ki se je opravičila za incident in obljubila, da bo odprla notranjo preiskavo in vprašala odgovorne.