Oldal kiválasztása

V maminih žilah je zmrznila kri: avtistični deček se zgrabi za brado

Nenavaden prizor se je zgodil v dvigalu, zgodba pa se je presenetljivo obrnila.

Izjemno zgodbo je povedala Američanka Kate Swenson, ki je z desetletnim sinom z avtizmom potovala v dvigalu, ko se je zgodilo nekaj nepričakovanega in presenetljivega.

„Moj mož in trije naši otroci so stopili v hotelsko dvigalo. Morate vedeti, da je naš desetletni avtističen fantek ljubitelj dvigal, bil je zelo vesel, da je končno prišel noter, vse je ujel, pel, užival v celotni situaciji. Enkrat smo se ustavili šele v drugem nadstropju in do nas je prišel visok, bradati moški. Nosil je usnjeno obleko od glave do peta, roke so mu bile polne najrazličnejših stvari, a na prsih mu je vidno cvetel logotip Harley Davidson. Malo sem se ga bala, nisem vajena tako trdih postav” – je rekla mama.

Čeprav je bil veliki moški za mnoge strašljiv, desetletni Cooper ni bil eden izmed njih. Pravzaprav se mu je zdel mračni moški posebej naklonjen. Tako zelo, da ne beseda ne govor nista zgrabila človekove brade. Njena mama se je bala, da bo šlo narobe.

„Cooper se je nato dva koraka približal moškemu in dvignil roko, da bi mu dal obliž. Na tej točki smo že pogledali mojega moža: kaj se bo zdaj zgodilo ?! Na naše največje presenečenje pa moški ni bil jezen, pravzaprav je bil do najinega sina zelo prijazen, dal mu je dudo, stopil je iz dvigala in se celo nasmehnil Cooperju, ki mu je usta segla do ušesa.

Ko smo izstopili iz dvigala, je naš sin veselo sporočil, da je pravkar srečal pravega Božička. Neizrekljivo smo veseli, da je takih ljudi na svetu več. Bradati moški bi se lahko zgražal nad našim sinom, a ni bil, in po njegovi zaslugi je bil to eden najboljših dni v Cooperjevem življenju” –je veselo dejala Kate.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

O ganljivi zgodbi je poročal Mirror.