Oldal kiválasztása

To so letos najbolj kul božična darila

Prihaja božič in spet lahko razmišljamo, kaj naj podarimo svojim ljubljenim. Če ste ljubitelj oči in se dobro razgledate, lahko celo pristanete na zelo dobri wellness ponudbi!

Ljubimo izkušnjo

Ne dovolite, da vas ideja in vir zadržujeta zadnjih nekaj tednov, ugotovimo, kdo morda zdaj uživava! Bodimo ustvarjalni, razmislimo o izkušnjah od kuhanja do letenja.

Veliko ljudi ima radi izkušnjo namesto predmeta, po drugi strani pa darilne bone, ki jih lahko kadar koli kupite ali unovčite in ki jih je veliko lažje dobiti kot določeno darilo. S pustolovskimi darili, ki jih je mogoče naročiti preko spleta, se lahko hitro ujamemo.

Poiščimo dober program!
Za ljubitelje kulture je veliko programov. Pošljete jih lahko na primer na koncert v lahkotni ali klasični glasbi. Vendar obstaja veliko drugih zvrsti, ki jih je mogoče upoštevati. Vsa gledališča, muzeji, kinodvorane imajo svoje darilne bonove. Seveda lahko sami poiščemo program, v katerem bodo zagotovo uživali mama, oče ali brat. Tukaj poiščite dober program.

Načrtujmo skupno kolesarsko turo!
Če veste, da vaš brat vsak dan teče ali gnete v telovadnici, si oglejte športne aktivnosti. Športnim norem dajte šport, noro, telovadbo, plavanje ali skvoš. Toda dobre lete so tudi tečaji crossfita, trening jahanja ali ogled segway-a v Matri. Če želite skupni program, ugotovimo, kam želite iti in z družino organizirati večdnevno kolesarsko turo. Tu najdete aktivne programe in prenočišča.

Wellness vikend je vsem najljubši!

Fotó: pixabay.com

Ne glede na to, kaj si vaša družina želi za wellness vikend, je uspeh zagotovljen, saj so tudi najbolj aktivni dobrodošli, da se sprostite v termalnem bazenu, se sprostite z aromaterapijsko masažo ali se sprostite v različnih prostočasnih dejavnostih zdravilišča.

Več raziskav dokazuje, da je eno vaših najljubših prazničnih daril wellness vikend! Tu so na voljo ekskluzivni wellness vikendi po znižanih cenah.